Новини :: Виконавчий комітет

|

15 квітня відбулось засідання виконкому ІФОФФ

15 квітня відбулось засідання виконкому ІФОФФ

31 березня в офісі Івано-франківської обласної федерації футболу, відбулося засідання Виконавчого комітету ІФОФФ. На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. Про Виконавчу адміністрацію Івано-Франківської обласної федерації футболу
  2. Про склад учасників чемпіонату та першості Івано-Франківської області з футболу сезону 2015 року.
  3. Про затвердження Регламенту чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2015 року.
  4. Про кошторис доходів та витрат Івано-Франківської обласної федерації футболу на 2015 рік.
  5. Про затвердження Регламенту Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2015 року.
  6. Про результати роботи Комісії щодо перевірки легітимності проведення звітно-виборної Конференції Рожнятівської районної федерації футболу.
  7. Різне.
Засідання Виконкому

1. Відкрив засідання Виконкому голова ІФОФФ Тарас Петрович Клим, який з метою вдосконалення системи управління та контролю за виконанням рішень керівних органів ІФОФФ запропонував затвердити на посаді головного спеціаліста ІФОФФ Овчара Ігоря Івановича. Виконавчий комітет прийняв до відома інформацію голови федерації, та у відповідності зі штатним розкладом Виконавчої адміністрації ІФОФФ, затвердив п. І.Овчара на посаді головного спеціаліста ІФОФФ з 15 квітня 2015 року. Також Виконком зобов'язав виконавчого директора ІФОФФ п. В. Сікору до 20 квітня 2015 року підготувати та винести на розгляд Президії ІФОФФ зміни до функціональних обов'язків штатних працівників Виконавчої адміністрації Івано-Франківської обласної федерації футболу та доручив Президії ІФОФФ до 24 квітня ц.р. провести перерозподіл функціональних обов'язків штатних працівників Виконавчої адміністрації Івано-Франківської обласної федерації футболу.

2. Перед розглядом другого питання порядку денного голова ІФОФФ п. Т.Клим зачитав присутнім офіційні листи футбольних клубів "Гал-Вапно" (Галич) та ФК "Тепловик" (Івано-Франківськ) про зміну назви команд відповідно на "Дністер" та "Тепловик-ДЮСШ №3". Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФОФФ Василя Васильовича Сікори по другому питанню, Виконавчий комітет затвердив склад учасників чемпіонату області з футболу (І-а ліга) сезону 2015 року у складі: "Дністер" Галич, "Галичина" Івано-Франківськ, "Гуцульщина" Косів, "Карпати" Болехів, "Карпати" Брошнів-Осада, "Карпати" Коломия, "Нафтовик" Долина, "Ніка-Івано-Франківськ" Івано-Франківськ, "Оскар" Підгір'я, "Покуття-Євромодуль" Снятин, "Придністров'я" Тлумач, "Пробій" Городенка, "Тепловик-ДЮСШ № 3" Івано-Франківськ, ФК "Калуш" Калуш, ФК "Турка" Турка.

Далі Виконавчий комітет затвердив склад учасників першості області з футболу (ІІ-а ліга – регіон "Північ"; регіон "Південь") сезону 2015 року у скдаді:

  • Регіон "Північ": "Дністер-Рітас" Побережжя, "Медик-Краснопіль" Солотвин, ФСК "Енергія" Бурштин, "Колос" Братківці, "Вихор" Ямниця, ФК "Битків" Битків, "Лімниця" Перегінське, "Бескид" Надвірна.
  • Регіон "Південь": "Карпати" Кути, "Черемош" Верховина, ФК "П'ядики" П'ядики, "Прут" Делятин, "Нептун" Заболотів, ФК "Гвіздець" Гвіздець, ФК "Обертин" Обертин.

Також Виконком зобов'язав футбольні клуби (команди) "Пробій" Городенка, "Оскар" Підгір'я, "Галичина" Івано-Франківськ та "Гуцульщина" Косів, які були допущені до змагань поточного футбольного сезону у першій лізі, до 28 червня 2015 року сплатити ІФОФФ безповоротну фінансову допомогу у розмірі 5000,00 грн. на розвиток дитячо-юнацького футболу в області.

3. Наступним питанням Виконавчий комітет заслухав інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФОФФ п. В.Сікори про зміни та доповнення до Регламенту про проведення чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2015 року (дивитись). Після обговорення Виконком затвердив запропоновані зміни до Регламенту.

4. Далі Виконавчий комітет заслухав інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФОФФ п. В.Сікори про кошторис доходів та витрат Івано-Франківської обласної федерації футболу на 2015 рік. З метою цільового залучення та використання коштів на розвиток масового футболу та забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної федерації футболу, Виконавчий комітет прийняв до відома інформацію п. В.Сікори та затвердив кошторис доходів та витрат ІФОФФ на 2015 рік.

5. Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФОФФ п. В.Сікори, Виконавчий комітет затвердив Регламент про проведення Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області сезону 2015 року.

6. Наступним питанням Виконавчий комітет заслухав інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФОФФ п. В.Сікори про результати роботи Комісії щодо перевірки легітимності проведення звітно-виборної Конференції Рожнятівської районної федерації футболу. Виконком визнав неправомірними рішення Рожнятівської районної федерації футболу щодо підготовки та проведення звітно-виборної Конференції та зобов'язав Рожнятівську районну федерацію футболу (голова – п. О.Бойчук) створити Комісію по підготовці проведення чергової звітно-виборної Конференції РРФФ та дотримуватись вимог Статуту РРФФ (ст. 10, 11), Статуту ІФОФФ та ФФУ. Також Виконавчий комітет зобов'язав Виконавчу адміністрацію ІФОФФ (виконавчий директор – п. В.Сікора) та Комітет по розвитку футболу в містах та районах області ІФОФФ (голова – п. І.Пасічняк) надати організаційну та методичну допомогу в підготовці та проведенні звітно-виборної Конференції Рожнятівської районної федерації футболу.