Новини :: Турніри

|

В офісі ІФОФФ відбулась зустріч з родинами видатних легенд прикарпатського футболу

В офісі ІФОФФ відбулась зустріч з родинами видатних легенд прикарпатського футболу

22 квітня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулась зустріч з родинами видатних легенд прикарпатського футболу Дебенка, Савчука, Краснецького, Думанського, Шулятицького, Хомина. Обласну федерацію представляли голова ІФОФФ Тарас Клим, заступники голови ІФОФФ Василь Луцький та Ігор Овчар.

Були обговорені організаційні питання проведення однойменних турнірів в цьому році та пропозиції родин про формат турнірів в році наступному. Адже саме такі змагання гуртують і здружують учнівську молодь, залишають у пам’яті незабутні враження, а головне – стають відправною точкою досягнення юнаками в майбутньому золотих спортивних вершин.

На 15 травня заплановано відкриття турніру присвяченого пам’яті майстра спорту міжнародного класу, відомого українського футболіста Андрія Хомина, в якому будуть змагатися юнаки 2003 року народження.

В середині травня розпочнеться турнір пам'яті прикарпатського спортсмена та тренера Івана Краснецького серед юнаків 2002 року народження. Перед початком змагань планується відкриття меморіальної дошки Івана Краснецького в Івано-Франківську на будинку, де він проживав.

Зустріч з родинами видатних легенд прикарпатського футболу
Зустріч з родинами видатних легенд прикарпатського футболу

На початку червня відбудеться турнір пам’яті Заслуженого тренера України Петра Савчука. За призи будуть змагатися юнаки в чотирьох вікових групах – 2002, 2004, 2005, 2006 років народження.

В серпні заплановані турнір пам’яті футболіста Богдана Дебенка серед юнаків 2001 року народження та «Кубок Федерації» пам’яті Мирослава Думанського серед юнаків 2000 року народження.

Всі турніри є в планах роботи Івано-Франківської обласної федерації футболу на 2015 рік. На найближчому засіданні Виконавчого комітету ІФОФФ будуть затверджені Регламенти вище названих турнірів, регламенти потім будуть розміщені на сайті Івано-Франківської обласної федерації футболу.