Новини :: Засідання комітету ІФАФ

|

Відбулось засідання Комітету по розвитку футболу в містах та районах області

Відбулось засідання Комітету по розвитку футболу в містах та районах області

Сьогодні, 24 квітня, Івано-Франківська обласна федерація футболу провела розширене засідання Комітету по розвитку футболу в містах та районах області за участю голів районних, міських федерацій футболу.

Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФОФФ Сікори Василя Васильовича, Комітет постановив рекомендувати Виконавчій адміністрації ІФОФФ надавати всебічну практичну та методичну допомогу районним, міським федераціям футболу.

Комітет зобов’язав голів районних, міських федерацій футболу до 12 травня 2015 року надати Виконавчій адміністрації ІФОФФ наступну інформацію:

  • Розрахунковий рахунок Р(М)ФФ.
  • Склад керівних органів Р(М)ФФ (голова, заступники голови, члени Виконавчого комітету тощо).
  • Штатний розклад Р(М)ФФ або прізвище, ім'я та по батькові та контактний телефон відповідальної особи за зв'язок з ІФОФФ.
  • План роботи Р(М)ФФ на 2015 рік.
  • Кошторис доходів та видатків Р(М)ФФ на 2015 рік.
  • Календар спортивно-масових заходів з футболу в районі, місті на 2015 рік.
  • Склад постійних комітетів (в т.ч. органів здійснення футбольного правосуддя – Контрольно-дисциплінарного та апеляційного комітетів).
  • Терміни проведення звітно-виборних Конференцій.

Комітет рекомендував Виконавчій адміністрації ІФОФФ підготувати та винести на розгляд Виконавчого комітету ІФОФФ критерії щодо надання безповоротної фінансової допомоги районним, міським федераціям футболу.

Голова Комітету по розвитку футболу в містах та районах області Пасічняк Ігор Михайлович доповів про розподіл функціональних обов’язків серед членів комітету та представив план роботи комітету на 2015 рік.

Також на засіданні обговорювалась ситуація, яка склалась із проведенням звітно-виборних Конференцій Рогатинської районної, Яремчанської та Тлумацької міських федерацій футболу. Було прийнято рішення створити Комісії щодо перевірки легітимності проведення звітно-виборних Конференцій даних федерацій футболу.

Обговорювались критерії огляду-конкурсу на кращу організацію роботи по розвитку футболу серед районних, міських федерацій футболу області та Регламент 12-го розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2015-2016 років, який в поточному футбольному сезоні стартує 24 жовтня.