Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФОФФ

Засідання КДК ІФОФФ

Сьогодні відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1) Про вилучення гравців: Дидич Тарас ("Оскар" Підгір’я, юнаки), Островський Ярослав ("Чайка" Вільхівці, юнаки).

2) Про порушення Регламенту обласних змагань з футболу (відсутність лікаря на матчі в момент отримання травми гравцем) футбольним клубом "Черемош" Верховина під час проведення календарного матчу першості області з футболу між командами "Черемош" Верховина – ФК "П’ядики" П’ядики (дорослі склади).

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1) Дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Дидич Тарас ("Оскар" Підгір’я, юнаки), Островський Ярослав ("Чайка" Вільхівці, юнаки), – на 1 гру.

2) Суворо попередити керівництво футбольного клубу "Черемош" Верховина за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. Зобов’язати футбольний клуб "Черемош" Верховина сплатити ІФОФФ до 08 травня ц.р. безповоротну фінансову допомогу у розмірі 200,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу (відсутність лікаря на матчі в момент отримання травми гравцем).

З протоколом засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ІФОФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ.