Новини :: Оголошення

|

Біда в родині футболіста ФК "Кремінь" (Пістинь) Вадима Бірюка

Біда в родині футболіста ФК Кремінь (Пістинь) Вадима Бірюка

Біда в родині футболіста ФК "Кремінь" (Пістинь) Вадима Бірюка. Його дочка Софійка (внучка президента ФК "Кремінь" Дмитра Івановича Тодорока) бореться з тяжкою хворобою – ретинобластомою (злоякісною пухлиною сітківки ока). Часу катастрофічно не вистачає, а на рахунку кожна година, кожен день, кожна хвилина. Надія тільки на небайдужих людей. Навіть 10-20 грн. можуть допомогти дитині!

Далі ми розміщуємо без правок звернення матері Софійки:

Доброго дня! Це дуже терміново!

Мене звати Діана, я з Прикарпаття.

Напевно дехто з вас бачив інформацію про мою донечку, яку одна хорошалюдина розмістила на сайті ТСН (за що я йому дуже вдячна). Я не хотілапривертати уваги до себе і тим більше до своєї родини, але наше становищекритичне. Тільки тепер ми зрозуміли, що без вашої підтримки ми невпораємося.

Софійка
Софійка

У моєї донечки Софійки тристороння ретино бластома (рак обох очей тапінеальної області головного мозку). Лікуємось вже майже два роки(Івано-Франківськ, Одеса, Київ, Німеччина, Швейцарія). Це страшневипробування для всієї родини і я зрозуміла одне, головне не зламатися івзяти себе в руки, що дуже важко, особливо на початку, коли ти бачиш яктвоя дитина гасне на очах.

Коли лікарі з Швейцарії дали нам надію на врятування ока ми не думали проборги, кредити та наслідки, які нас чекають, ми думали тільки про здоров'ядитини.

Пройшовши багато випробувань, ми знову на Україні. 10 квітня 2015 тількиприїхали з Києва, де проходили тамтешню пересадку кісткового мозку (21день я і моя Софі знаходились в одній палаті, тому що всі аналізи післяпересадки були на нулю. За весь цей час до нас заходила тільки медсестрадля ін'єкцій та передачі їжі.) Зробивши МРТ ми зітхнули з полегшенням.Офтальмологи та нейрохірурги знову дали нам надію та підтримку, а головнедали час. Вони відправили нас додому аж до липня, а вже в липні ми повинніїхати в Швейцарію на огляди.

Від липня 2014 року ми з Софійкою довше місяця вдома не були, а тут майжетри місяця. Нашій радості не було меж. Але, на скільки я розумію, у Богана нас інші плани. Приїхавши додому нас зустріли наші рідні і ЛИСТ. Це надлюдськими можливостями, - в один момент ти безмежно радий бути вдома,розуміючи, що тут спокій і буквально через півгодини ти сидиш і читаєшлист, який вбив всю твою радість з перших рядків. В листі йдеться про те,що якщо до 27 квітня 2015 року ми не віддамо борг, то в кращому випадку набудуть нараховуватися податки, а в гіршому випадку, буде кримінальнавідповідальність. Для нас нереально зібрати таку суму за нецілих дватижні.

Я просто хочу щоб ви зрозуміли всю ситуацію – в червні 2014 року, для тогощоб поїхати в Швейцарію ми взяли кредит на лікування (30 000 доларів) імайже все потратили. І ось, коли ми приїхали на черговий огляд, Софійцізробили непланову операцію на голову в Швейцарії (шунтування), за якуобіцяли, що платити не потрібно, але після якої виставили рахунок в 53 000франків (1 156 651 грн.). Якщо ми не віддамо цей борг, то нас просто неприймуть в лікарню. Ввесь цей рік ми виплачували що могли і ще крім цьогопроходили лікування, яке теж потребувало коштів.

Я розумію, що у кожного своя біда, я це знаю і ще я знаю, що до всьогозвикаєш. Для мене колись лікарня було щось страшне, зате тепер у мене зСофійкою є не тільки один дім, наш дім всюди, а особливо в Франківську вОДКЛ на Коновальця та НІР в Києві. Переживши всі випробування ти просторозумієш ціну всьому і ти радієш, тому що приїхавши додому тебезустрічають здорові родичі та близькі.

Хвороба моєї донечки забрала дуже багато всього в мене, але дала вона меніще більше, - зі мною залишилися тільки вірні друзі, дали про себе знатилюди від яких я чекала цього в останню чергу, а головне, це переоцінкацінностей. Час, ось що потрібно цінувати.

Я дуже прошу, всі хто мене знають чи можливо знайомі з моїм чоловіком,який живе футболом з народження і займається ним не професійно, допоможітьмоїй Софійці. Вона вже багато чого пережила і вона занадто сильна, щобздатись, адже лікарі, які її бачили не вірили, що в такої енергійної тавеселої дівчинки такий страшний діагноз. Нажаль, не все залежить тількивід неї. Тому, можливо в когось є свої групи в ВК, в Однокласниках чи вФейсбуці або просто помістіть цю інформацію собі на стіну.

Картка Приватбанку 4149 4978 3568 1869. Отримувач Діана Бірюк.

Додаткові реквізити: ПАО КБ "Приватбанк", ЄДРПОУ 14360570, МФО 305299.

Я і моя сім'я будемо безмежно вдячні! Дякую, за можливість висловитись.

Мій номер телефону - 0684277603; 0665220473.

Медична документація
Медична документація
Медична документація
Медична документація
Медична документація
 Софійка