Новини :: Оголошення

|

Он-лайн трансляції матчів Першої та Другої ліг на сайті ІФОФФ

Он-лайн трансляції матчів Першої та Другої ліг на сайті ІФОФФ

Шановні вболівальники!

У квітні 2013 року Івано-Франківська обласна федерація футболу спільно з сайтом SPORT.IF.UA започаткувала Он-лайн трансляції матчів Чемпіонату першої ліги Івано-Франківської області з футболу. На той момент ІФОФФ не мала технічних можливостей проводити Он-лайн ігор на своєму офіційному сайті. З 12 квітня поточного року у Івано-Франківської обласної федерації футболу новий сайт, хостинг та домен, і така технічна можливість з'явилася.

Тому, з 5 червня (перенесений поєдинок 10-го туру Чемпіонату першої ліги серед команд ФК "Турка" – "Ніка-Івано-Франківськ"), ІФОФФ починає проводити Он-лайн трансляції матчів на своєму офіційному сайті. Більш того, в найближчу неділю, 7 червня, на офіційному сайті Івано-Франківської обласної федерації футболу паралельно з Он-лайном поєдинків Чемпіонату першої ліги буде проводитися Он-лайн матчів Першості другої ліги.

З метою з'ясування доцільності проведення Он-лайн трансляцій матчів Першості другої ліги Івано-Франківської області з футболу, на головній сторінці сайту Івано-Франківська обласна федерація футболу протягом червня проводить опитування уболівальників "Чи потрібно проводити он-лайн матчів Першості другої ліги?"

Запрошуємо всіх уболівальників Івано-Франківщини взяти участь у цьому опитуванні!

Івано-Франківська обласна федерація футболу висловлює подяку Роману Трайтураку за співпрацю у проведенні Он-лайн трансляцій матчів на сайті SPORT.IF.UA впродовж футбольних сезонів 2013-2015 років, і сподівається на подальшу співпрацю у сфері розвитку улюбленої гри мільйонів під назвою ФУТБОЛ!