Новини :: Чемпіонат області

|

Крупна виїзна перемога "Ніки-Івано-Франківськ"

Крупна виїзна перемога Ніки-Івано-Франківськ

Сьогодні відбувся перенесений матч десятого туру чемпіонату першої ліги Івано-Франківської області з футболу серед команд ФК "Турка" - "Ніка-Івано-Франківськ". В поєдинку юнаків сильнішими виявилися гості – 2:0. Ця перемога дозволила івано-франківцям очолити турнірну таблицю юнацьких команд.

В зустрічі дорослих складів всі основні події розгорнулися у другому таймі. Точні постріли на 51-й хвилині Артура Комара і на 72-й хвилині Михайла Чопика забезпечили футбольному клубу "Ніка-Івано-Франківськ" комфортну перевагу над ФК "Турка". Наприкінці поєдинка за фол останньої надії був вилучений з поля воротар господарів Ігор Тепчук. Одинадцятиметровий штрафний удар Андрій Вацеба виконав бездоганно, поставивши тим самим жирну переможну крапку у матчі.

Після цієї гри "Ніка-Івано-Франківськ" з 22-ма очками переміщається на третю сходинку в турнірній таблиці і всього на три пункти відстає від дуету лідерів - коломийських "Карпат" і "Оскара". ФК "Турка" з 14-ма заліковими балами залишається на восьмій позиції.


Чемпіонат області. Перша ліга. 10 тур

5 червня (п'ятниця)

ФК "Турка" (Турка) - "Ніка-Івано-Франківськ" (Івано-Франківськ) – 0:3, юнаки - 0:2