Новини :: Оголошення

|

У Бурштині створили міську федерацію футболу

У Бурштині створили міську федерацію футболу

23 червня 2015 року у Будинку культури імені Тараса Шевченка у Бурштині відбулися установчі збори, на яких було утворено міську федерацію футболу. Ініціативну групу з утворення федерації очолила начальник відділу молоді та спорту Бурштинської міської ради Галина Олексин.

Голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, під час привітання учасників зборів висловив сподівання про те, що міська федерація в скорому часі стане колективним членом обласної вищестоящої структури і в свою чергу пообіцяв всебічно підтримувати починання бурштинців. Привітав бурштинів і перший заступник голови ІФОФФ, виконавчий директор Василь Сікора.

Після вступних слів та розгляду порядку денного зборів були обрані керівні органи Бурштинської міської федерації футболу. За пропозицією міського голови Бурштина Петра Курляка, єдиним кандидатом на місце голови федерації став директор ДТЕК БуТЕС Андрій Шувар. Присутні одноголосно підтримали Андрія Йосиповича, і в заступники йому вибрали Зіновія Савчака (перший заступник), Віталія Леськіва та Петра Іванківа (заступники голови). Потім учасники зборів обрали юридичні органи федерації – виконавчий комітет (15 членів комітету), КДК (5 осіб), апеляційний комітет (3 особи) та контрольно-ревізійну комісію (3 особи).

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає Андрія Йосиповича Шувара з обранням на посаду голови Бурштинської міської федерації футболу, бажає йому успішної роботи та досягнення поставлених цілей.


Бурштинська федерація футболу
 Бурштинська федерація футболу

Використані матеріали газети "Бурштинський вісник"