Новини :: Комітет ветеранів

|

Фінальні змагання ветеранів (1975 р.н. і старші) пройдуть 11 вересня на МЦС "Рух"

Фінальні змагання ветеранів (1975 р.н. і старші) пройдуть 11 вересня на МЦС Рух

11 вересня (п'ятниця) на міському центральному стадіоні "Рух" в Івано-Франківську відбудуться вирішальні поєдинки обласного чемпіонату з футболу серед ветеранів (1975 р.н. і старші), в яких чотири найкращі команди ветеранів розіграють три комплекти нагород. Змагання пройдуть під знаком "Тижня масового футболу".

В 15:00 на центральному полі стадіону серед дітей та юнаків (2003 р.н. і молодші) будуть проведені відкриті конкурси по роботі з футбольним м'ячем (удари на дальність, набивання і т.ін.). У конкурсі може взяти участь будь-який бажаючий юнак відповідного вікового цензу.

В 16:30 почнеться гра за третє місце чемпіонату, в якій за "бронзу" поборються збірна Богородчанського району та СК "Олімпія" (Камінна). За жеребкуванням господарем зустрічі будуть ветерани збірної Богородчанського району.

В 18:00 свою суперечку за головний комплект нагород чемпіонату почнуть команди "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) та "Карпати" (Брошнів-Осада). За жеребкуванням господарем зустрічі будуть ветерани команди "Прикарпаття".

По завершенні фінального матчу відбудеться урочиста церемонія нагородження чемпіона та призерів змагань ветеранів.

З турнірними таблицями, календарем змагань та складами команд ветеранів чемпіонату Івано-Франківської області можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ - ЧЕМПІОНАТ ВЕТЕРАНІВ.