Новини :: Виконавчий комітет

|

4 вересня відбулось засідання Виконавчого комітету ІФОФФ

4 вересня відбулось засідання Виконавчого комітету ІФОФФ

4 вересня в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулось засідання Виконкому Івано-Франківської обласної федерації футболу. На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. Про затвердження складу комітету ветеранів прикарпатського футболу ІФОФФ.
  2. Про зміни в складі комітету професіонального футболу ІФОФФ.
  3. Про звернення до кандидатів на посаду міського голови м.Івано-Франківська з клопотанням про відродження професіонального футбольного клубу в обласному центрі.
  4. Про затвердження керівного складу збірної аматорської команди Івано-Франківської області та кошторису витрат на підготовку та участь у "Кубку регіонів ФФУ" 2015-2016 років.
  5. Про звернення футбольних клубів "Галичина" Івано-Франківськ та "Бескид" Надвірна.
  6. Про виконання рішення ВК ІФОФФ про надання безповоротної фінансової допомоги районним (міським) федераціям футболу станом на 01.09.2015 року.
  7. Про організацію та проведення "Тижня масового футболу УЄФА" на території Івано-Франківської області та кошторису витрат на його підготовку.
  8. Про підсумки обласних змагань з футболу в сезоні 2015 року під егідою ДЮФЛ Івано-Франківської області та обласного клубу "Шкіряний м'яч".
  9. Про вдосконалення організації проведення змагань під егідою ІФОФФ та ДЮФЛ області в сезоні 2016 року згідно з вимогами Єдиної бази даних ФФУ.
  10. Про затвердження регламенту обласних змагань з футболу під егідою ДЮФЛ області на сезон 2015-2016 років.
  11. Про нагородження відзнаками та медалями ІФОФФ.
  12. Про надання матеріальної допомоги.
  13. Різне.
Засідання Виконкому ІФОФФ

Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови ІФОФФ п. Василя Луцького, Виконком затвердив склад комітету ветеранів прикарпатського футболу ІФОФФ у складі: Луцький В. (голова), Вовкович Б. (заступник голови), Фреїк І. (секретар комітету), Липай Я. (член комітету), Вовчук Ю. (член комітету), Мельник Р. (член комітету), Копистянський М. (член комітету), Остап'як О. (член комітету), Бойків І. (член комітету), Юрченко І. (член комітету), Нестерук А. (член комітету).

Далі, після виступу заступника голови ІФОФФ п. Михайла Овчара, до складу комітету професіонального футболу ІФОФФ був введений п. Концура Микола.

Наступним питанням Виконавчий комітет заслухав інформацію голови ІФОФФ п. Тараса Клима про звернення до кандидатів на посаду міського голови м. Івано-Франківська з клопотанням про відродження професіонального футбольного клубу в обласному центрі. Текс звернення після обговорення був затверджений і буде розміщений на офіційному сайті обласної федерації.

При розгляді четвертого питання був затверджений керівний склад збірної аматорської команди Івано-Франківської області: Сікора В.В. (керівник), Пристай М.С. (головний тренер), Васильків М.М. (тренер), Ковалюк В.В. (тренер), Дзюник С.С. (тренер-адміністратор), Дaнилoвcький І.Б. (керівник прес-служби), Рибінський І.М. (лікар). Також був затверджений кошторис витрат на проведення Всеукраїнських змагань з футболу "Кубок регіонів ФФУ" 2015-2016 років у сумі 68800 грн. (придбання 2 комплектів футбольної форми, футбольних м'ячів, транспортне обслуговування 2 виїзних матчів, оренда стадіону на 2 домашніх матчі, оплата харчування членів збірної команди області – 4 офіційні та 2 товариські матчі).

Засідання Виконкому ІФОФФ

Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФОФФ п. Василя Сікори, Виконавчий комітет постановив у відповідності з Регламентом чемпіонату (розділ V, пункт 5.52.) задовільнити клопотання футбольного клубу "Галичина" Івано-Франківськ про зміну назви, а саме: "Галичина-Бескид" Івано-Франківськ. Дати дозвіл ФК "Галичина-Бескид" Івано-Франківськ на проведення домашніх матчів на стадіоні "Нафтовик" м. Надвірна. Дати дозвіл комітету з проведення змагань та футбольними клубами "Галичина" Івано-Франківськ та "Бескид" Надвірна на проведення процедури правонаступництва. Зобов'язати футбольний клуб "Бескид" Надвірна прийняти на себе всі боргові зобов'язання ФК "Галичина" Івано-Франківськ та виконати їх до 01.11.2015 року.

Наступним питанням Виконавчий комітет заслухав інформацію першого заступника голови ІФОФФ п. Василя Сікори про виконання рішення ВК ІФОФФ № 4/2 від 19.05.15 року про надання безповоротної фінансової допомоги районним (міським) федераціям футболу станом на 01.09.2015 року. Після обговорення даного питання були прийняті наступні рішення. Суворо попередити голову Рожнятівської районної федерації футболу п. І.Шикеринця за ігнорування виконання постанови № 1/3 від 24.04.2015 року (пункт 4) комітету ІФОФФ по розвитку футболу в містах та районах області. Суворо попередити голову Верховинської районної федерації футболу п. І.Шкіндюка та голову Рогатинської районної федерації футболу п. М.Винника за ігнорування виконання вимог Єдиної інформаційної бази даних ФФУ в сезоні 2015 року. Зобов'язати Тлумацьку районну федерацію футболу, Рогатинську районну федерацію футболу та Яремчанську міську федерацію футболу до 31.12.2015 року підготувати та провести звітно-виборні конференції своїх організацій. У випадку ігнорування виконання даного рішення доручити комітету ІФОФФ по розвитку футболу в містах та районах області (голова п. І. Пасічняк) підготувати питання на засідання Виконавчого комітету ІФОФФ про призупинення колективного членства в ІФОФФ Тлумацької та Рогатинської районних та Яремчанської міської федерації футболу. За порушення вимог своїх статутів та невиконання рішень керівних органів ІФОФФ позбавити виплат щомісячної безповоротної фінансової допомоги Рожнятівську, Тлумацьку, Рогатинську, Верховинську районні федерації футболу та Яремчанську міську федерацію футболу станом на 01.09.2015 року.

Засідання Виконкому ІФОФФ

Далі на засіданні Виконкому були затверджені план і кошторис витрат на підготовку та проведення "Тижня масового футболу УЄФА" на території Івано-Франківської області, а також підсумки обласних змагань з футболу в сезоні 2015 року під егідою ДЮФЛ Івано-Франківської області та обласного клубу "Шкіряний м'яч".

Про вдосконалення організації проведення змагань під егідою ІФОФФ та ДЮФЛ області в сезоні 2016 року згідно з вимогами Єдиної бази даних ФФУ доповів голова ІФОФФ п. Тарас Клим. Виконавчий комітет після обговорення даного питання постановив підтримати ідею реорганізації обласних змагань з футболу враховуючи вимоги Єдиної бази даних ФФУ а саме: здійснити перехід на систему організації змагань "осінь-весна" починаючи з сезону 2016-2017 рік, внести зміни до регламенту проведення чемпіонату ДЮФЛ Івано-Франківської області сезону 2015-2016 рр. (футболіст має право участі тільки в одному турнірі – ДЮФЛ України або ДЮФЛ області; чемпіонат ДЮФЛ області сезону 2015-2016 рр. проводиться за територіальним принципом – попередній етап (групові турніри) та другий етап (фінальні змагання): І-й варіант – 2 зони по 10-12 команд, ІІ-й варіант – 3 зони по 7-8 команд; чемпіонат ДЮФЛ області сезону 2015-2016 рр. проводиться у двох вікових групах U-15, U-17 з допуском гравців, які народилися після 01 вересня 2000 р.н. та 1998 р.н. у відповідних вікових групах; чемпіонат ДЮФЛ області сезону 2016-2017 рр. проводиться за спортивним принципом: І ліга - 12-14 команд, ІІ ліга - 2 територіальні зони по 7-8 команд). Виконком зобов'язав комітет з проведення змагань (голова п. В.Сікора) та комітет дитячо-юнацького футболу (голова п. В.Луцький) врахувати дані пропозиції при підготовці регламентуючих документів обласних змагань з футболу в 2016 році.

Також Виконком постановив нагородити медалями ІФОФФ "За заслуги": Шайкіна Юрія Семеновича – у зв'язку з 70-тирічним ювілеєм; Данильціва В.М. - у зв'язку з 60-тирічним ювілеєм; Штеня Степана Йосиповича – з нагоди 60-тиріччя заснування ФК "Нафтовик" Долина; Піндуса Мирона Йосиповича – з нагоди 60-тиріччя заснування ФК "Нафтовик" Долина.