Новини :: Турніри

|

ФК "Калуш" – Збірна Івано-франківської області (аматори) 1:1 (1:0)

ФК Калуш – Збірна Івано-франківської області (аматори) 1:1 (1:0)

16 вересня на стадіоні "Хімік" в м.Калуш в рамках підготовки до турніру "Кубок Регіонів ФФУ" аматорська збірна Івано-франківської області зіграла контрольну гру з місцевим футбольним клубом "Калуш". Тренерський штаб збірної використав в кожному таймі різні склади, що в підсумку позначилося на загальному малюнку гри в цілому.

Перший тайм пройшов під диктовку футбольного клубу "Калуш". Калуські футболісти більше володіли м'ячем, були більш агресивні в атаці, володіли ігровою і територіальною перевагою. Гравці збірної області протиставили супернику в'язку боротьбу в центрі поля і надійну гру в захисті.

Глядачі відверто нудьгували, тому що небезпечні моменти не виникали ні біля одних, ні біля інших воріт - лише велика кількість боротьби і дрібних фолів. По такій грі забитий м'яч "Калуша" на 12-й хвилині став громом серед ясного неба. Гол вийшов дещо курйозним. Виносячи круглого зі своїй половини поля, гравець збірної області влучив в арбітра, який одним дотиком вивів нападника суперника на побачення з воротарем. До честі футболіста ФК "Калуш" момент він реалізував бездоганно – 1:0.

Далі команди грали практично без моментів. Головні події відбувалися між штрафними майданчиками. В кінці першої половини гри збірники отримали чудову нагоду зрівняти рахунок. Однак із забійної позиції гравець збірної запустив м'яч вище воріт.

На другий тайм збірна області вийшла в іншому складі і малюнок гри змінився. Калушани відійшли в оборону і сподівалися на контратаки, віддавши ініціативу в руки суперника. У таких умовах збірникам було набагато легше атакувати і створювати моменти, тому недивно, що біля воріт ФК "Калуш" стали виникати моменти. Однак, захисна лінія "городян" на чолі з воротарем виглядала переконливо.

Відігралися гості на 80-й хвилині, коли як по нотах був розіграний стандарт. Навіс в район 11-метрової позначки гравець збірної ударом головою перевів через голкіпера в дальній кут воріт. До фінального свистка рахунок 1:1 так і не змінився.

Контрольна гра збірної області
Контрольна гра збірної області
Контрольна гра збірної області
Контрольна гра збірної області
Контрольна гра збірної області
Контрольна гра збірної області
Контрольна гра збірної області