Новини :: Жіночий футбол

|

Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-16. Тур другий

Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-16. Тур другий

В місті Скадовську та селі Новомиколаївка Скадовського району відбулись матчі другого туру групового етапу чемпіонату України з футболу серед дівочих команд WU-16 (1999/2001 років народження). У цьому наймасштабнішому змаганні дівочого футболу беруть участь 21 команда з 18 областей нашої країни.

Надвірнянська "Надвірняночка" у впертій боротьбі зіграла внічию 2:2 зі збірною Хмельницької області, і, набравши після двох ігор чотири очки та маючи різницю м’ячів +4 (6-2), лідирує у групі "Е". На другому місці дівчата збірної Хмельницької області – 1 очко, 2-2. На третьому команда "Лідер" м. Кобеляки – 0 очок, 0-4. Завтра у матчі хмельничанок з "Лідером" визначиться переможець групи. "Надвірняночку" влаштовує перемога збірної Хмельницької області з різницею не більше ніж у три м’ячі. Команда "Лідер" у боротьбу за перше місце втрутитися вже не зможе.

У групі "G", де виступає івано-франківська "ДЮСШ №3", збірна Одеської області з мінімальним рахунком 1:0 переграла одеську "Чорноморочку" і завершила групові змагання, маючи після двох ігор три очки з різницею м’ячів 1-3. Інші команди групи мають наступні показники: "ДЮСШ №3" – 3 очки, 3-0; "Чорноморочка" – 0 очок, 0-1. Завтра дівчата івано-франківської "ДЮСШ №3" мають гарні шанси у завершальному поєдинку з "Чорноморочкою" вирішити на свою користь долю першого місця у групі "G".