Новини :: Першість області

|

"Вихор" (Ямниця) – чемпіон ІІ ліги обласної першості 2015 року

Вихор (Ямниця) – чемпіон ІІ ліги обласної першості 2015 року

Лише в заключних поєдинках фінального етапу першості Івано-Франківської області серед команд другої ліги визначився переможець та призери сезону 2015 року.

Здобувши переконливу перемогу з рахунком 2:0 над своїм головним конкурентом у боротьбі за перше місце "Чайкою" (Вільхівці), футболісти команди "Вихор" (Ямниця) стали чемпіонами другої обласної ліги. Другою в першості фінішувала "Чайка". Третє місце посіла бурштинська "Енергія".

Згідно Регламенту змагань 2015 року команда "Вихор" (Ямниця) завоювала право підвищитися в класі і перейти в першу лігу обласного чемпіонату. "Срібний" призер першості "Чайка" (Вільхівці) побореться в двохраундовому плей-офф з командою, яка за підсумками сезону займе 13 місце в першій лізі.

За 13-е місце у першій лізі відчайдушну боротьбу ведуть два аутсайдера турніру – "Нафтовик" (Долина) і "Карпати" (Болехів). В останньому турі, 1 листопада, чемпіонату визначиться, хто з вище згаданих суперників приєднається до "Гуцульщині" з Косова, яка покидає елітний обласної дивізіон, а хто отримає шанс в іграх плей-офф з "Чайкою" поборотися за другу путівку в першу лігу.

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає керівництво і футболістів команди "Вихор" (Ямниця) із завоюванням "золотих" медалей першості області. Всі ви доклали чимало зусиль, проявивши волю і характер, які привели вас до високого результату. Сподіваємося, що ця перемога стане запорукою подальших успіхів. Бажаємо в новому футбольному сезоні підкорення нових спортивних вершин!