Новини :: Шкіряний м’яч

|

У Тлумачі фінішував другий етап "Шкіряного м'яча" сезону 2015/2016 років

У Тлумачі фінішував другий етап Шкіряного м'яча сезону 2015/2016 років

Сьогодні, 4 листопада, у Тлумачі на стадіоні "Колос" фінішував другий етап Всеукраїнського турніру "Шкіряного м'яча" сезону 2015/2016 років, в якому взяли участь 24 команди у трьох вікових групах (288 футболістів). Для привітання та нагородження переможців та призерів даних змагань на стадіон прибули начальник відділу освіти Тлумацької РДА Володимир Пеник, в.о. начальника відділу у справах молоді та спорту Тлумацької РДА Костянтин Лисейко, директор Тлумацької ДЮСШ Василь Щерба, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, заступник голови ІФФФ Василь Луцький, міський голова м.Тлумач Володимир Корженьовський, заступник голови Тлумацької районної ради Василь Двояк.

В молодшій віковій групі третє місце вибороли юні футболісти Олешівської ЗОШ, друге – Долинської ЗОШ, першими фінішували господарі змагань – учні Тлумацької ЗОШ.

Переможцями у середній віковій групі стала команда Жуківської ЗОШ, на другому місці – Кутищанська ЗОШ, на третьому – Гарасимівська ЗОШ.

В старшій віковій групі перше місце здобули футболісти Жуківської ЗОШ, другими фінішувала Гостівська ЗОШ, третє місце посіла команда Нижнівської ЗОШ.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу у справах молоді та спорту Тлумацької райдержадміністрації та футбольними м’ячами.

В рамках проведення другого етапу змагань "Шкіряний м’яч" серед учасників були проведені різні конкурси з технічної підготовки (жонглювання м’ячем, удари по м'ячу), переможці яких також отримали нагороди. .

Були названі кращими в номінаціях та відзначені індивідуальними призами:

  • Кращий бомбардир змагань з футболу у віковій групі до 11 років – Василь Євчук (учень Олешівської ЗОШ).
  • Кращий гравець змагань з футболу у віковій групі до 11 років – Богдан Євчук (учень Олешівської ЗОШ).
  • Кращий воротар змагань з футболу у віковій групі до 12 років – Ігор Куриш (учень Гарасимівської ЗОШ).
  • Кращий гравець змагань з футболу у віковій групі до 12 років – Наталія Радобенко (учениця Жуківської ЗОШ).
  • Кращий воротар змагань з футболу у віковій групі до 13 років – Євген Сагановський (учень Гостівської ЗОШ).
  • Кращий гравець змагань з футболу у віковій групі до 13 років – Владислав Ковальчук (учень Надорожнянської ЗОШ).

Не забули і про арбітрів змагань Едуарда Шуляра та Миколу Петровича Гудиму, які отримали грамоти і подяку за чесне суддівство.

Голова ІФФФ Тарас Клим вручив Володимиру Рибаку, Василю Рахінському, Василю Щербі, Володимиру Рію, Петру Радовцю і Василю Двояку почесні відзнаки обласної федерації футболу за заслуги у розвитку масового футболу на Прикарпатті, присвячені 25-ї річниці з Дня заснування Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Другий етап Шкіряного м'яча у Тлумачі
Другий етап Шкіряного м'яча у Тлумачі
Другий етап Шкіряного м'яча у Тлумачі
Другий етап Шкіряного м'яча у Тлумачі
Другий етап Шкіряного м'яча у Тлумачі
Другий етап Шкіряного м'яча у Тлумачі

Більше фото в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.