Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Президент ФФУ Андрій Павелко завітав до Івано-Франківська

Президент ФФУ Андрій Павелко завітав до Івано-Франківська

Сьогодні на території спортивного комплексу НФК "Ураган" в м.Івано-Франківську відбулося вручення призів учасникам турніру на Кубок президента ФФУ, командам-переможцям міських змагань на призи клубу "Шкіряний м’яч" та вихованцям дитячої Академії НФК "Ураган".

В урочистих заходах прийняли участь президент Федерації футболу України Андрій Павелко, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, голова облдержадміністрації Олег Гончарук, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, перший заступник голови ІФФФ Василь Сікора, заступник голови ІФФФ Василь Луцький.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко та голова облдержадміністрації Олег Гончарук вручили юним футболістам квитки на футбольний матч "Україна – Словенія", вболівальницьку атрибутику із символікою збірної України з футболу та інші подарунки.

"Під час приїзду в область Президента України Петра Порошенка ми пообіцяли юним футболістам, що вони матимуть можливість підтримати нашу збірну на стадіоні у Львові і сьогодні я приїхав до Івано-Франківська виконати взяте на себе зобов’язання. Сподіваюся, що ви палко підтримаєте нашу збірну і ваші емоції передадуться гравцям", – розповів Андрій Павелко.

Своїми враженнями від спілкування з молодими спортсменами поділився очільник Прикарпаття.

"Те, що в Івано-Франківську побудований і функціонує такий прекрасний спортивний комплекс є не лише важливим практичним кроком у розвитку спортивної інфраструктури, ігрових видів спорту загалом, а й черговим прикладом соціальної відповідальності клубу "Ураган", його президента Олександра Бубена. Ми бачимо щирі усмішки на дитячих обличчях і це є найвищою нагородою за нашу роботу", – зазначив Олег Гончарук.

На закінчення урочистостей був створений "Дитячий фан-сектор Національної збірної команди України в м. Івано-Франківську" і проведена колективна фотосесія дитячих команд з президентом ФФУ Андрієм Павелком, керівниками НФК "Ураган" та обласних держадміністрації і федерації футболу.

Далі Андрій Павелко зустрівся в офісі НФК "Ураган" з керівництвом клубу де ознайомився з історією та сьогоденням "ураганівців". Також президент ФФУ завітав і в офіс обласної федерації футболу, де поспілкувався с працівниками ІФФФ о сьогоденнях футбольного життя Івано-Франківщини.

Візит А.Павелко до Івано-Франківська
Візит А.Павелко до Івано-Франківська
Візит А.Павелко до Івано-Франківська
Візит А.Павелко до Івано-Франківська
Візит А.Павелко до Івано-Франківська
Візит А.Павелко до Івано-Франківська

Більше фото дивіться в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.