Новини :: Футзал

|

Першість області з футзалу. Огляд матчів першого туру

Першість області з футзалу. Огляд матчів першого туру

У неділю, 22 листопада, відбулися матчі першого туру у першій обласній футзальній лізі. На старт вийшло вісім команд.

У матчі-відкритті зустрілися минулорічні учасники вищої ліги – "ДПС" та "Helix-Галицький Двір" (команда змінила одного із спонсорів). Податківці вже в дебюті зустрічі заявили про свої амбітні плани і за три хвилини тричі вразили ворота "будівельників". Однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги "ДПС". Друга половина матчу пройшла у напруженій боротьбі і початок знову був за податківцями. Збільшивши розрив у рахунку, вони вже діяли більш обачно і старалися не пропустити. Суперник збився на навалу і лише на останній хвилині зумів скоротити рахунок – 4:3.

У другому матчі зустрілися бронзовий призер минулорічної першості ямницький "Вихор" (повернулися до колишньої назви команди та й спонсором знову стала Ямницька сільська рада) та дебютант першості МФК "Долина". У першій половині матчу суперники запропонували один одному відкритий футзал з елементами великого футболу і разом спромоглися забити шість голів. 4:2 на користь долинян. Такий дещо несподіваний розвиток подій цілком не підходив ямничанам. Однак, у другому таймі вони не зуміли перехопити ініціативу і у підсумку програли стартовий матч першості хорошій команді з Долини – 7:3.

Ще один дебютант першості МФК "Снятин" зустрічався з івано-франківським "Легіоном", і також виявився більш спритнішим. У підсумку – 4:3.

У заключному матчі стартового туру зустрілися сусіди МФК "Микуличин" та делятинський "Прут", який знову повернувся до обласних футзальних змагань. Суперники добре знайомі, тому одразу розпочали із атак на ворота один одного. По ходу поєдинку відчувався брак ігрової практики у залі, тому часто гравці помилялися. Першими до паркету звикли микуличинці, які і перемогли у підсумку – 3:1.

Наступний другий тур пройде на вихідних. У гості до Снятина приїде МФК "Микуличин" (початок матчу о 14:00). До Долини завітає "Helix-Галицький Двір" (початок о 13:00). Матчі між "Прутом" та "ДПС" і "Вихором" та "Легіоном" відбудуться у Івано-Франківську у суботу 28 листопада відповідно о 19:00 та 20:00.



ТАБЛО ПЕРШОГО ТУРУ:



"ДПС" (Івано-Франківська область) – "HELIX-ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР" (Івано-Франківськ) – 4:3 (3:2)

Голи: М. Сікач 3, 4, 5, Ю. Балагурак 14 – В. Щербина 7, 24, Т. Онуфрак 10.

ДПС: С. Петрунчак, О. Стефанюк, В. Синишин,Ю. Балагурак, А. паркулаб, М. Сікач, Б. Ільчишин, Р. Баланюк, Н. Максимюк. Тренер – В. Яцишин.

Helix-Галицький Двір: Д. Федик, М. Трач, Ю. Дзюбінський, Т. Гнатишин, О. Гнатишин, В. Павлик, П. Петрунчак, Р. Федорук, В. Щербина, А. Новицький, Т. Онуфрак. Тренер – Т. Гнатишин.

Попередження: В. Синишин (9), О. Стефанюк (22).

Арбітри: А. Нізола, В. Юрчишин, В. Гронський, Я. Добрянський.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.



"ЛЕГІОН"(Івано-Франківськ) – МФК "СНЯТИН"(Снятин) – 3:4 (2:1)

Голи: Р. Кузьмин 5, Р. Луців 8, Є. Слободян 23 – І. Краєвський 4, Т. Турчанський 14, 15, 22.

Легіон: О. Гашинський, О. Єжижанський, О. Скопюк, А. Ковальчук, Є. Слободян, Р. Луців, М. Процюк, І. Ковальчук, І. Бобко, Р. Кузьмин. Тренер – Р. Глинка.

Снятин: М. Данищук, В. Романюк, І. Шинкарик, Т. Турчинський, І. Краєвський, О. Круглов, І. Коваль, Н. Синюк, І. Ориджук, П. Голинський. Тренер – І. Анатійчук.

Попередження: М. Процюк (9), Р. Луців (13) – І. Шинкарик (21).

Арбітри: В. Гронський, Я. Добрянський, А. Нізола, В. Юрчишин.

Спостерігач арбітражу – Б. Вовкович.



"ВИХОР" (Ямниця) – МФК "ДОЛИНА" (Долина) – 3:7 (3:4)

Голи: А. Бибик 6, Н. Павлів 12, +19 - О. Шатковський 5, 16, С. Вецко 9, В. Лаврінок 11, А. Громоляк 12, 24, Б. Гутник 14.

Вихор: І. Малик, А. Бибик, Л. Гринькевич, Л. Ринзак, І. Боднар, В. Мухтаров, О. Клевчук, В. Ілащук, Н. Павлів, В. Наконечний. Тренер – Р. Смеричанський.

Долина: О. Смоляр, Г. Паращій, А. Громоляк, С. Вецко, О. Шатковський, І. Паньків, Б. Гутник, В. Лаврінок, Р. Покачайло. Тренер – С. Димид.

Попередження: Л. Ринзак (20) – О. Шатковський (12), Б. Гутник (14).

Арбітри: В. Юрчишин, А. Нізола, Я. Добрянський, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.



МФК "МИКУЛИЧИН" (Микуличин) – "ПРУТ" (Делятин) – 3:1 (2:0)

Голи: Б. Семенюк 12, 22, О. Чорнописький авт. 21 – Р. Зупник авт. 12.

Микуличин: А.Вередюк, Б. Семенюк, І. Соломчук, М. Ліхновський, А. Савчук, Ю. Желіховський, А. Ліхновський, Д. Петращук, В. Ільків, О. Чорнописький, І. Соломчук. Тренер – Р. Гундяк.

Прут: М. Ключівський, М. Довбенюк, І. Цурак, Р. Зупник, Р. Хайнус, В. Кочержук, Р. Ківнюк, В. Гнатюк. Тренер – Р. Зупник.

Попередження: Р. Ківнюк (14).

Арбітри: Я. Добрянський, В. Гронський, В. Юрчишин, А. Нізола.

Спостерігач арбітражу – Б. Вовкович.



З турнірною таблицею та результатами першості Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ - ПЕРШІСТЬ ПЕРШОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Чемпіонат області з футзалу

Прес-служба АМФІФО