Новини :: Виконавчий комітет

|

27 листопада відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ

27 листопада відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ

27 листопада в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ. На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. Про зміни у штатному розкладі ІФФФ (доп. голова ІФФФ п. Т.Клим).
  2. Про підготовку та проведення підсумкових засідань постійних комітетів та Технічного департаменту ІФФФ у 2015 році (доп. відповідальний секретар ІФФФ п. О.Волосянко).
  3. Про підготовку та проведення заходів з нагоди 25-ої річниці з Дня заснування ІФФФ та представлення до нагородження громадського активу області (доп. голова ІФФФ п. Т.Клим).
  4. Про проведення ХІІ-ої чергової Конференції ІФФФ (доп. відповідальний секретар ІФФФ п. О.Волосянко).
  5. Різне.
Засідання Виконкому ІФФФ

Заслухавши та обговоривши інформацію голови ІФФФ п. Тараса Клима про зміни у штатному розкладі Івано-Франківської обласної федерації футболу, Виконком з метою вдосконалення системи управління та покращення роботи штатних працівників ІФФФ постановив у відповідності до поданої заяви звільнити з 1 грудня 2015 року з посади бухгалтера ІФФФ п. Г.Кропельницьку. Доручити першому заступнику голови, виконавчому директору ІФФФ п. В.Сікорі підписати трудову угоду з підприємцем п. Дністрянською Лесею Василівною щодо надання бухгалтерських та консультативних послуг ІФФФ з 1 грудня 2015 року. У відповідності до поданої заяви та згідно зі штатним розкладом Виконавчої адміністрації ІФФФ, затвердити на посаді з 1 грудня 2015 року прес-секретаря ІФФФ – Дaнилoвcькoгo І.Б. Внести зміни у штатний розклад Виконавчої адміністрації ІФФФ з 1 грудня 2015 року.

Далі, після виступу відповідального секретаря ІФФФ п. Олега Волосянка про підготовку та проведення підсумкових засідань постійних комітетів та Технічного департаменту ІФФФ у 2015 році, Виконком зобов’язав голів постійних комітетів та директора Технічного департаменту ІФФФ п. М.Васильківа до 20 грудня цього року підготувати та провести підсумкові засідання про роботу у 2015 році, а відповідального секретаря ІФФФ п. О.Волосянка до 1 грудня ц.р. підготувати та подати на затвердження Президії ІФФФ графік проведення підсумкових засідань.

Наступним питанням Виконавчий комітет заслухав інформацію голови ІФФФ п. Тараса Клима про підготовку та проведення заходів з нагоди 25-ої річниці з Дня заснування Івано-Франківської обласної федерації футболу та представлення до нагородження громадського активу. Після обговорення даного питання Виконком постановив провести урочистості 26 грудня 2015 року (початок о 12-й годині) в приміщенні обласної філармонії (вул. Леся Курбаса, 3). Також Виконком затвердив план підготовки та проведення урочистостей з нагоди відзначення 25-ої річниці з Дня заснування ІФФФ та вшанування лауреатів футбольного сезону 2015 року, доручив Виконавчій адміністрації ІФФФ до 20 грудня цього року підготувати список лауреатів футбольного сезону 2015 року та подати для затвердження Виконавчому комітету ІФФФ, затвердив список представників громадського активу області для нагородження з нагоди відзначення 25-ої річниці з Дня заснування ІФФФ, зобов’язав Виконавчу адміністрацію ІФФФ вийти з клопотанням до Івано-Франківської облдержадміністрації, Федерації футболу України та Асоціації аматорського футболу України про нагородження громадського активу з нагоди відзначення 25-ої річниці з Дня заснування ІФФФ.

Засідання Виконкому ІФФФ

При розгляді четвертого питання про проведення ХІІ-ої чергової Конференції ІФФФ була заслухана інформація відповідального секретаря ІФФФ п. Олега Волосянка. У відповідності до Статуту ІФФФ Виконком постановив провести ХІІ-ту чергову Конференцію Івано-Франківської обласної федерації футболу 27 лютого 2016 року з наступним порядком денним:

1). Організаційні питання.

2). Про членство колективних членів ІФФФ.

3). Про ротацію членів Виконавчого комітету ІФФФ.

4). Звіт голови Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ.

5). Звіт голови Апеляційного комітету ІФФФ.

6). Звіт голови Івано-Франківської обласної федерації футболу п. Т.Клима за період роботи з 28 лютого 2015 року по 27 лютого 2016 року.

7). Різне.

Виконком затвердив норму представництва делегатів від колективних членів Івано-Франківської обласної федерації футболу для участі в роботі ХІІ-ї чергової Конференції у кількості двох чоловік з правом голосу, склад комісії по підготовці проведення ХІІ-ї чергової Конференції Івано-Франківської обласної федерації футболу у кількості 5-ти чоловік: Сікора В.В. (голова комісії), Терешкун Р.Я. (заступник голови комісії), Волосянко О.С. (секретар комісії), Дaнилoвcький І.Б., Васильків М.М. (члени комісії). Також Виконком зобов’язав комісію по підготовці проведення ХІІ-ї чергової Конференції Івано-Франківської обласної федерації футболу до 12 грудня 2015 року направити колективним членам ІФФФ рішення Виконавчого комітету про скликання ХІІ-ї чергової Конференції.