Новини :: Футзал

|

Засідання КДК АМФІФО

Засідання КДК АМФІФО

2 грудня відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Розгляд рапорту арбітра матчу І.Салаша та спостерігача арбітражу В.Ольшанецького щодо вилучення на 21-й хвилині за систематичні втручання у дії арбітрів з технічної зони тренера-представника команди "Легіон" (Івано-Франківськ) Ростислава Глинки підчас календарного матчу першості Івано-Франківської області з футзалу серед команд першої ліги між командами "Вихор" (Ямниця) – "Легіон" (Івано-Франківськ), який відбувся у суботу 28 листопада 2015 року.

2. Розгляд рапорту спостерігача арбітражу Л.Маланюка щодо поведінки після матчу гравця команди "Вихор" (Ямниця) Назара Павліва, якого було вилучено за друге попередження у календарному матчі першості Івано-Франківської області з футзалу серед команд першої ліги між командами "Вихор" (Ямниця) – "Легіон" (Івано-Франківськ), який відбувся у суботу 28 листопада 2015 року.

3. Розгляд рапорту арбітра матчу І.Салаша та спостерігача арбітражу В.Ольшанецького щодо вилучення на 30-й хвилині гравця команди МФК "Ревера" (Івано-Франківськ) Ігоря Сороки у календарному матчі чемпіонату Івано-Франківської області з футзалу серед команд вищої ліги МФК "Ревера" (Івано-Франківськ) – "Козацький Острів" (Чорнолізці), який відбувся у понеділок 30 листопада 2015 року.

Після обговорення наданих матеріалів на засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1. У відповідності до р.2 п.4 Дисциплінарних правил АМФІФО, відсторонити тренера-представника команди "Легіон" (Івано-Франківськ) Ростислава Глинку від обов’язків тренера-представника і гравця на 2 (два) календарні матчі першості та 3 (три) умовно.

2. У відповідності до р.4 п.8 Дисциплінарних правил АМФІФО, дискваліфікувати гравця команди "Вихор" (Ямниця) Назара Павліва на 1 (один) календарний матч першості та 3 (три) умовно.

3. У відповідності до р.4 п.4 Дисциплінарних правил АМФІФО, дискваліфікувати гравця команди МФК "Ревера" (Івано-Франківськ) Ігоря Сороку на 2 (два) календарні матчі чемпіонату та строго попередити про недопустимість такої поведінки у наступних матчах.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету АМФІФО можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – Рішення КДК.