Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Делегація ІФФФ відвідала з робочим візитом Рогатинщину

Делегація ІФФФ відвідала з робочим візитом Рогатинщину

9 січня в приміщенні Школи естетичного виховання м.Рогатина відбулась звітна конференція Рогатинської районної федерації футболу. В роботі конференції прийняли участь голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Петрович Клим, перший заступник голови ІФФФ й виконавчий директор Василь Васильович Сікора та заступник голови ІФФФ Ігор Іванович Овчар, який до речі є куратором Рогатинського району в обласній федерації футболу.

На засіданні була присутня велика кількість людей, яким не байдужа доля футболу в районі. Зокрема: президент Рогатинської РФФ Михайло Іванович Винник, віце-президент Василь Іванович Трач, заступники та члени президії, комітетів, представники 22-х футбольних команд району та 2 сільських голови.

Після звіту віце-президента районної федерації футболу Василя Ткача за проведену роботу, голова ІФФФ Тарас Клим відмітив, що не очікував у святковий день побачити в залі таку велику кількість людей. Також Тарас Петрович нагадав про не входження Рогатинщини в єдину базу даних Федерації футболу України й пов'язані з цим негативні наслідки. Обласна федерація футболу готова щомісячно фінансувати районну федерацію в сумі 1300,00 грн. та надавати організаційну допомогу.

Президент Рогатинської РФФ Михайло Винник запропонував створити Тимчасову комісію федерації, котра на протязі місяця повинна підготувати проведення позачергової Конференції з виборів усіх керівних органів та змін до Статуту Рогатинської РФФ. До комісії увійшли: Михайло Винник як чинний голова, заступники комісії Олег Музика і Олег Лялька, Тарас Кельбас, Володимир Кубарич, Володимир Димкар, Олег Гиців і Віталій Борута. До складу комісії від обласної федерації також включено Ігоря Овчара.

Була затверджена норма представництва делегатів в Конференції – по 1 представнику від кожного колективного члена Рогатинської РФФ. Також був затверджений порядок денний Конференції:

1. Організаційні питання.

2. Про затвердження нової редакції Статуту Рогатинської районної федерації футболу.

3. Про вибори голови.

4. Про вибори першого заступника голови.

5. Про вибори заступників голови.

6. Про вибори членів Виконавчого комітету.

7. Про вибори Контрольно-дисциплінарної комісії.

8. Про вибори Апеляційного комітету.

9. Про вибори Ревізійної комісії.

10. Різне.

Позачергова Конференції Рогатинської РФФ пройде в суботу, 13 лютого 2016 року, у приміщенні Школи естетичного виховання м.Рогатин. Початок о 11:00.

Далі керівники обласної федерації футболу мали робочу зустріч з керівництвом Бурштинської міської федерації футболу, яка письмово звернулась до Івано-Франківської обласної федерації футболу з наміром найближчим часом стати колективним членом ІФФФ.

На завершення делегація ІФФФ прийняла участь в урочистих заходах з нагоди вшанування чемпіона та володаря Кубка Галицького району ФК "Касова" с.Бовшів. Привітати чемпіонів до переповненого місцевого Будинку культури завітали голова Галицької РДА Ярослав Петрович Бартків, сільський голова с.Бовшів Ганна Йосипівна Очкур, дректор агрофірми "Бовшівська" Василь Дмитрович Салига.

Присутні привітали футболістів ФК "Касова" з черговими перемогами, побажали і надалі творчих та спортивних злетів, вручили їм кубок, грамоти і медалі.

Почесними відзнаками та пам’ятними подарунками Івано-Франківської обласної федерації футболу були відзначені сільський голова с.Бовшів Ганна Очкур, начальник ФК "Касова" Йосип Паук, грамотою і вимпелом ІФФФ наставник ФК "Касова" Михайло Гречанюк.

Урочисті заходи супроводжувались виступом учасників художньої самодіяльності с.Бовшів, які співали колядки та танцювали для чемпіонів і гостей.