Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Тисмениці відбулася звітно-виборча конференція районної федерації футболу

У Тисмениці відбулася звітно-виборча конференція районної федерації футболу

24 січня в залі засідань Тисменицької районної ради відбулась ІІІ-я чергова звітно-виборча конференція Тисменицької районної федерації футболу. В роботі конференції прийняли участь голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Петрович Клим та перший заступник голови ІФФФ, виконавчий директор Василь Васильович Сікора.

На конференції було заслухано звіт голови Тисменицької РФФ п. Василя Кобльовського за звітний період. Делегати засідання одноголосно визнали роботу районної федерації футболу задовільною, затвердили звіт ревізійної комісії, прийняли постанову Конференції та вибрали керівні органи районної федерації.

Головою Тисменицької РФФ був переобраний Кобльовський Василь Йосипович, а його першим заступником обраний Бойчук Богдан Петрович.

Учасники конференції сформували основні напрямки роботи Тисменицької районної футбольної федерації у 2016 році, обмінялися думками про найближчі заходи та невідкладні завдання, проаналізували проблеми зі сфери розвитку районного футболу та можливі шляхи їх вирішення.

27 січня відбулися Загальні збори Тисменицької районної федерації футболу, на яких обговорювались питання про проведення у лютому місяці традиційного турніру з міні-футболу та Кубку пам'яті В'ячеслава Чорновола у березні поточного футбольного сезону. Також відбулась дискусія щодо зміни формату районних змагань з футболу, а саме перехід на систему "осінь-весна".

На зборах було прийняте рішення звернутись до Виконкому Тисменицької РФФ з питанням про доцільність переходу районних змагань з футболу на систему "осінь-весна".

Кобльовський Василь Йосипович

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає Кобльовського Василя Йосиповича з черговим переобранням головою Тисменицької районної федерації футболу.

Бажаємо успіху та реалізації всіх планів і проектів, здійснюваних під егідою очолюваної вами районної Федерації футболу!