Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Проект Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області

Проект Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області

Шановні фахівці футболу!

Івано-Франківська обласна федерація футболу інформує Вас про те, що з ініціативи Виконавчої адміністрації та Технічного департаменту ІФФФ підготовлений проект Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області в період з 2016 по 2020 роки (проект додається).

Даний проект буде презентований на засіданні Виконавчого комітету ІФФФ, яке відбудеться 10 лютого ц.р. (початок о 13-ій год.) в офісі обласної федерації футболу за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80.

Основна увага в проекті Програми акцентована на будівництві та відкритті стадіону за програмою "Хет-Трик" УЄФА в м. Івано-Франківську у 2016 році. Проект також передбачає створення регіональної дитячо-юнацької Академії в м. Івано-Франківську на базі майбутнього нового стадіону та ЗОШ №28.

Зважаючи на те, що головні завдання Програми передбачають розвиток дитячо-юнацького футболу, звертаємо увагу на те, що частково фінансування її основних розділів візьме на себе Федерація футболу України, частина витрат буде передбачена в кошторисах ІФФФ.

Обласна федерація футболу сподівається на фінансування з обласного та міського бюджетів, а також на залучення позабюджетних коштів та допомогу спонсорів і меценатів.

Проект Програми та додатки до Програми (зведені таблиці) розміщені на офіційному сайті ІФФФ в розділі "Документи", свої пропозиції просимо надсилати на електронну адресу: ifoff1990@gmail.com


Контактна особа по підготовці обласної Програми:

Сікора Василь Васильович – перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ (тел. моб. 050-555-31-61)


З повагою, голова ІФФФ Т. Клим