Новини :: Виконавчий комітет

|

10 лютого відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ

10 лютого відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ

10 лютого в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ. На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. Про проведення XVIІI-го чергового Конгресу Федерації футболу України, який відбудеться 11 березня 2016 року (доп. перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ п. В. Сікора).
  2. Про хід підготовки до проведення ХІІ-ої чергової Конференції ІФФФ (доп. голова комісії по підготовці проведення Конференції п. В. Сікора).
  3. Про ротацію членів постійних комітетів ІФФФ (доп. перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ п. В. Сікора).
  4. Про план роботи Івано-Франківської обласної федерації футболу на 2016 рік (доп. голова ІФФФ п. Т. Клим).
  5. Про презентацію Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області в період з 2016 по 2020 роки (доп. голова ІФФФ п. Т. Клим, перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ п. В. Сікора та директор Технічного департаменту ІФФФ п. М. Васильків).
  6. Про затвердження Регламенту 23-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я" (доп. перший заступник голови ІФФФ, виконавчий директор п. В. Сікора).
  7. Різне.

Згідно листа Федерації футболу України № 3402 від 27 жовтня 2015 року про проведення ХVІІІ-го чергового Конгресу Федерації футболу України та заслухавши і обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФФФ п. В. Сікори, Виконавчий комітет постановив обрати делегатами ХVІІІ-го чергового Конгресу Федерації футболу України: Тараса Петровича Клима, Василя Васильовича Сікору, Михайла Михайловича Овчара та надати їм повноваження Івано-Франківської обласної федерації футболу на участь в ХVІІІ-му черговому Конгресі Федерації футболу України з правом голосу. Зобов'язати відповідального секретаря ІФФФ п. О.Волосянка до 12 лютого 2016 року направити на адресу Організаційного відділу ФФУ постанову №10/1 від 10 лютого 2016 року, витяг з протоколу засідання Виконавчого комітету ІФФФ від 10 лютого 2016 року та анкети обраних делегатів ХVІІІ-го чергового Конгресу Федерації футболу України.

Наступним питанням Виконавчий комітет заслухавши та обговоривши інформацію голови Комісії по підготовці до проведення 27 лютого 2016 року ХІІ-ої чергової Конференції ІФФФ п. В.Сікори, затвердив місце проведення Конференції – Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти о 11:00, прийняв рішення внести в порядок денний роботи Конференції затвердження Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області в 2016-2020 роках та питання о призупиненні колективного членства ІФФФ Коледжу фізичного виховання м.Івано-Франківська і Асоціації ветеранів футболу.

Засідання Виконкому ІФФФ

Далі, з метою покращення та оптимізації роботи постійних комітетів ІФФФ та заслухавши і обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФФФ п. В.Сікори, Виконком постановив внести наступні зміни до складу Комітету зі зв'язків з засобами масової інформації:

1) у зв’язку із зайнятістю на основному місці роботи і неможливістю брати активну участь у роботі Комітету зі зв'язків з засобами масової інформації ІФФФ вивести зі складу Комітету пп. В. Воліцького, Я. Липая, О. Ланяка та М. Яремчука;

2) включити до складу Комітету І. Харука, І. Дебенка.

При розгляді четвертого питання порядку денного була заслухана інформація голови ІФФФ п. Тараса Клима про план роботи Івано-Франківської обласної федерації футболу на 2016 рік. Після обговорення проекту плану роботи ІФФФ, з метою впорядкування роботи Виконавчої адміністрації, постійних комітетів, Технічного департаменту ІФФФ та вдосконалення системи контролю громадської організації, Виконком постановив затвердити план роботи Івано-Франківської обласної федерації футболу на 2016 рік з внесенням до плану деяких доповнень, запропонованих членами Виконавчого комітету ІФФФ.

Наступним питанням порядку денного була презентація Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області в період з 2016 по 2020 роки. Заслухавши та обговоривши інформацію голови ІФФФ п. Т.Клима, першого заступника голови, виконавчого директора ІФФФ п. В.Сікори та директора Технічного департаменту ІФФФ п. М.Васильківа, Виконавчий комітет постановив підтримати проект Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області в період з 2016 по 2020 роки. Рекомендувати районним (міським) федераціям футболу, асоційованим колективним членам, а також усім суб'єктам футболу до 25 лютого цього року розглянути запропонований проект Програми у своїх осередках та внести пропозиції щодо його вдосконалення. Вийти з клопотанням до голови облдержадміністрації, голови обласної ради та міського голови Івано-Франківська з метою часткового фінансування Програми за рахунок коштів обласного та міського бюджетів. Вийти з клопотанням до ХІІ-ї чергової Конференції ІФФФ щодо затвердження даної Програми.

Наостанок засідання згідно календаря спортивно-масових заходів Івано-Франківської обласної федерації футболу на 2016 рік, Виконавчий комітет постановив затвердити Регламент 23-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я" (Регламент турніру розміщений на офіційному сайті ІФФФ).

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу