Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Віталія Тищенка обрано головою Рогатинської районної федерації футболу

Віталія Тищенка обрано головою Рогатинської районної федерації футболу

13 лютого в м.Рогатин відбулась ІІ-га позачергова Конференція Рогатинської районної федерації футболу. В роботі Конференції взяли участь 28 делегатів від команд-учасниць районних змагань з футболу, хоча свої виписки про обрання делегатів в Комісію по підготовці даного заходу направили 35 футбольних команд. Інші делегати не прибули на Конференцію.

В якості запрошених на Конференції були присутні також голова ІФФФ Тарас Клим, перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора та відповідальний секретар ІФФФ Олег Волосянко. Порядок денний Конференції складався з ряду питань, основні серед яких це затвердження нової редакції Статуту, вибори керівних органів, вибори органів здійснення футбольного правосуддя (Контрольно-дисциплінарний та Апеляційний комітети) та Ревізійної комісії.

На пост голови Рогатинської районної федерації футболу претендувало одразу четверо кандидатів: Петро Гуріненко, Василь Трач, Віталій Тищенко та Йосип Пилипишин. Безпосередньо перед початком процедури голосування Петро Гуріненко зняв свою кандидатуру на користь Василя Трача, хоча сам Василь Трач на Конференцію не з'явився.

Рішенням делегатів та у відповідності до вимог Статуту вибори голови відбувались шляхом таємного голосування. За підсумками підрахунку голосів новим головою Рогатинської районної федерації футболу було обрано Віталія Леонідовича Тищенка, за якого віддали голоси 16 делегатів, Василь Трач набрав 10 голосів, а Йосип Пилипишин – 2 голоси.

Після цього, новообраний голова запропонував на посаду першого заступника голови Андрія Дебяка, а на посаду заступника голови Йосипа Пилипишина. Делегати більшістю голосів підтримали рішення нового керівника. Почесним головою Рогатинської районної федерації футболу було обрано Михайло Івановича Винника.

Також було обрано кількісний та персональний склад Виконавчого комітету, до складу якого увійшло 7 осіб. Було обрано також Контрольно-дисциплінарний комітет (5 осіб), Апеляційний комітет (3 особи) та Ревізійну комісію (3 особи).

Після цього з присутніми були обговорені питання щодо проведення районних змагань з футболу у 2016 році та прийняте принципове рішення про реєстрацію учасників чемпіонату та першості Рогатинського району з футболу у Єдиній базі даних ФФУ.

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає членів усіх новообраних керівних органів Рогатинської районної федерації футболу та зокрема голову Віталія Тищенка і надіється на тісну і плідну співпрацю.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу