Новини :: Футзал

|

"Козаки" не бояться "Урагану-4" і вперше виходять до фіналу Кубка АМФІФО

Козаки не бояться Урагану-4 і вперше виходять до фіналу Кубка АМФІФО

У першому півфіналі дебютант цьогорічних обласних змагань впевнено переміг "Ураган-4" і вийшов у фінал кубкових змагань. Розпочиналося все досить стрімко. Вже на перших секундах матчу атакуючі зусилля партнерів втілив у гол Роман Семенчук з "Козацького Острова". Поки "енергетики" входили у гру, то "козаки" могли ще раз відзначитися. Але надалі події у матчі вирівнялися і гравці обох команд те й робили, що транжирили гольові моменти один за одним. Все-таки відчувалося велике нервове напруження і надмірне бажання перемогти, адже на кону – фінал. Саме цим, напевно, можна пояснити розв'язку першого тайму. "Козаки" встигли на останній хвилині вдруге відзначитися, але за сорок секунд примудрилися двічі пропустити. То ж команди пішли на перерву за нічийного рахунку – 2:2.

У другому таймі все розпочалося спочатку. Але "розбірки" у перерві пішли на користь "Козацькому Острову". Спершу Тарас Овчар взяв ініціативу на себе і влучно завершив сольний прохід до воріт суперника, а через кілька хвилин його повторив Олег Ольшанецький. Коли після п’ятого голу Блонського "Ураган-4" перейшов на гру з п’ятим польовим, намагаючись скористатися своїм досвідом, "козаки" дещо заспокоїлися і встигли ще чотири рази "покарати" суперника. Два м’ячі наприкінці матчу виглядали вже голами престижу для "Урагану-4". То ж впевнена перемога "Козацького Острова" дає йому можливість з першого "заходу" поборотися за Кубок АМФІФО.



"КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" (Чорнолізці) – "УРАГАН-4" (Івано-Франківськ) - 9:4 (2:2).

Четвер 18 лютого. 20:30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 60 глядачів.

Голи: Р. Семенчук 1, 21, 25, Р. Галка 15, Т. Овчар 17, О. Ольшанецький 21, О. Блонський 22, Р. Кузьмин 24, Б. Ольшанецький 27 – М. Слободян 15, 27, В. Лесів 15, В. Костюк 27.

"Козацький Острів": М. Назарук, О. Блонський, О. Ольшанецький, Б. Ольшанецький, Р. Кузьмин, Р. Семенчук Р. Галка, Т. Овчар, Т. Воробець. Тренер – Ю. Сливінський.

"Ураган-4": В. Сергенюк, С. Клюшніченко, Т. Кузик, М. Слободян, І. Крук, В. Костюк, А. Клебан, В. Лесів, Д. Андрусяк, П. Кіфяк. Тренер – В. Гундяк.

Попередження: Б. Ольшанецький (19), Р. Галка (19).

Арбітри: І. Дебенко, І. Салаш, М. Липко, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький



кубок області з футзалу

З сіткою та результатами розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – КУБОК ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.


Прес-служба АМФІФО