Новини :: Футзал

|

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів п'ятнадцятого туру

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів п'ятнадцятого туру

Результативні перемоги лідерів чемпіонату області з футзалу у вищій лізі зафіксовано у матчах 15-го туру.

А задала гольовий тон у турі "Віза Вторма", яка зустрічалася з "Ураганом-4". Синдром швидкого голу в останніх матчах покинув лідера і тепер вони важко реалізують свої гольові моменти. Так було і в цьому матчі. Лише на 11-й хвилині удар Ігоря Кушецького досяг цілі. А далі вже було спокійніше і ще двічі у першому таймі ураганівці розпочинали з центру. У другому таймі було ще простіше та й "Ураган-4" "сприяв" супернику, перейшовши на гру з п’ятим польовим. З лідером цей "трюк" не пройшов і у підсумку "енергетики" "скрутилися" на вісім сухих м’ячів.

Почин лідера підтримали "Газовики", які зустрічалися з СК "Городенка". Правда, гості першими відкрили рахунок та розвинути успіх не стало сил. Особливо складно було городенківцям у другому таймі, коли газовики п’ять разів влучили у ціль воріт суперника. Наприкінці матчу гол престижу за СК "Городенка" забив Андрій Садовський.

Штормило голами і у матчі "Урагану-2 КФВ" з "Медиком". Молоді фізкультурники в середині першого тайму відкрили рахунок у матчі, але тут же пропустили у відповідь. Та це не вплинуло на подальший перебіг подій у матчі. Ще до перерви ураганівці тричі відзначилися. Другий тайм знову розпочався атаками господарів майданчику, які через кожні дві хвилини "заставляли" медиків розпочинати з центру. У підсумку впевнена перемога "Урагану-2 КФВ" – 8:2.

Бойовим видався поєдинок між "Курінь-пасом" та МФК "Ревера". У першому таймі суперники ніяк не могли вразити ворота один одного і тільки наприкінці тайму Володимир Крикунов пробив точно в ціль. Напруженим видався і другий тайм цього матчу. Гравці боролися за кожен м’яч, не уступаючи один одному у бажанні перемогти. Однак, при завершенні атак не вистачало влучності. Та все-таки "курінні" були на мить швидшими і це принесло їм успіх у середині другої половини. "Муніципальні" футзалісти одразу спромоглися на гол та інтриги у матч він не додав, а натомість "курінні" ще двічі відзначилися і здобули впевнену перемогу з рахунком 5:1.

Завершував тур матч між "Козацьким Островом" та "Sandalino" з Коломиї. І у цьому матчі гравці багато гольових моментів не реалізували, однак, він також вийшов результативним. Та тільки для "козаків", які підтримали гольовий почин у звітному турі. У підсумку коломияни поступилися з рахунком 7:0.



ТАБЛО П'ЯТНАДЦЯТОГО ТУРУ:



"ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – "УРАГАН - 4" (Івано-Франківськ) – 8:0 (3:0).

Неділя 21 лютого. 14.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: І. Кушецький 11, 14, І. Подолюк 12, 30, Я. Семянчук 16, 23, Є. Борсук 21, С. Паньків 25.

"Віза Вторма": Є. Борсук, О. Орищук, І. Подолюк, І. Кушецький, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, О. Януш, І. Білик, Я. Семянчук, В. Гурак, С. Паньків. Тренер – В. Перепічка.

"Ураган - 4": В. Сергенюк, Т. Кузик, І. Крук, Д. Андрусяк, Р. Остафійчук, В. Костюк, М. Слободян, В. Лесів. Тренер – В. Гундяк

Попередження: не було

Вилучення: не було

Арбітри: І. Дебенко, М. Липко, В. Гронський, І. Салаш.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



СК "ГОРОДЕНКА" (Городенка) – "ГАЗОВИК" (Івано-Франківськ) - 2:8 (1:3).

Неділя 21 лютого. 15.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 100 глядачів.

Голи: Ю. Гавриш 4, А. Садовський 28 – В. Боришкевич 7, С. Локатир 9, І. Коржук 11, Б. Оринчак 18, 18, О. Барановський 22, О. Локатир 22, Р. курташ 22.

СК "Городенка": І. Григорів, В. Шевчук, Ю. Гавриш, Т. Петришин, В. Гультай, С. Беспалов, А. Садовський, В. Валовський. Тренер – Ю. Гавриш.

"Газовик": А. Вандзіляк, В. Кучера, О. Локатир, С. Локатир, М. Басараб, Р. Курташ, В. Боришкевич, І. Коржук, В. Данищук, М. Макогон, Б. Оринчак, О. Барановський. Тренер – І. Данилишин.

Попередження: не було

Арбітри: В. Гронський, І. Салаш, М. Липко, І. Дебенко.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар



"КУРІНЬ-ПАС" (Івано-Франківськ) – МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) - 3:1 (1:1).

Неділя 21 лютого. 17.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 50 глядачів.

Голи: В. Крикунов 13, 20, М. Федюк 22, М. Ліпатов 25, 30 - Р. Процак 23.

"Курінь-Пас": Р. Зубкевич, В. Тодорів, М. Ліпатов, М. Федюк, В. Пятковський, В. Крикунов, В. Лещук. Тренер – В. Белей.

МФК "Ревера": О. Макогон, Ю. Федчишин, В. Рій, М. Курчій, Л. Куріш, Р. Процак, Р. Мироняк, І. Романишин Р. Ципердюк. Тренер – В. Рій.

Попередження: Л. Куріш (8), Р. Процак (10).

Вилучення: не було

Арбітри: І. Дебенко, В. Гронський, М. Липко, І. Салаш.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



"УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) - "МЕДИК" (Івано-Франківськ) – 8:2 (4:1).

Неділя 21 лютого. 16.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: В. Баланик 6, 13, Н. Швед 9, 10, В. Кефа 17, 26, М. Микитюк 19, О. Павелко 23 – Н. Прокопів 6, 28.

"Ураган-2 КФВ": Р. Джус, Т. Левандівський, П. Сенюк, О. Негела, М. Масевич, А. Демяник, М. Микитюк, В. Кефа, А. Голей, Н. Швед, А. Муравський, О. Павелко, В. Баланик, А. Душинський. Тренер – Ю. Костишин.

"Медик": О. Твердохліб, Ю. Логажевський, Я. Стовпюк, П. Шимків, Л. Шемелько, Б. Бородиця, Р. Сморжанюк, Н. Прокопів. Тренер – Р. Ярий.

Попередження: А. Душинський (21) – Я. Стовпюк (16).

Вилучення: Я. Стовпюк (30 – за друге попередження).

Арбітри: М. Липко, І. Дебенко, І. Салаш, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



"КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" (Чорнолізці) – "SANDALINO" (Коломия) - 7:0 (2:0).

Неділя 21 лютого. 18.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 50 глядачів.

Голи: Т. Воробець 9, Р. Третяк 12, 19, 22, О. Ольшанецький 21, Р. Кузьмин 27, 30.

"Козацький Острів": М. Назарук, Р. Кузьмин, Б. Ольшанецький, О. Блонський, Р. Третяк, Р. Семенчук, Р. Галка, Т. Овчар, О. Ольшанецький, Т. Воробець. Тренер – Ю. Сливінський.

"Sandalino": І. Гавадзюк, А. Левандович, І. Крамар, М. Свірідов, В. Халабарчук, П. Іваничук, Н. Маковійчук, В. Данищук,А. Сочка, А. Ковальчук. Тренер – В. Корнута.

Попередження: не було

Вилучення: не було

Арбітри: І. Салаш, М. Липко, І. Дебенко, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



З турнірною таблицею та результатами чемпіонату Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – ЧЕМПІОНАТ ВИЩОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Чемпіонат області з футзалу

БОМБАРДИРИ: 18 – Швед Назар ("Ураган-2 КФВ"), 17 – Боришкевич Володимир ( "Газовик"), 16 – Подолюк Ігор ("Віза Вторма"), 13 – Гавриш Юрій (СК "Городенка").

ДИСКВАЛІФІКОВАНІ у наступних матчах: Стовпюк Я. ("Медик"), Сорока І ("Ревера").


Прес-служба АМФІФО