Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

"Оскар" (Підгір'я) провів перший спаринг у 2016 році

Оскар (Підгір'я) провів перший спаринг у 2016 році

Сьогодні, 26 лютого, на стадіоні "Маяк" с. Підгір'я підопічні Ігоря Клебана зіграли перший товариський матч в новому сезоні. Суперником минулорічного чемпіона і володаря Кубка Івано-франківської області ФК "Оскар" виступив професійний клуб другої національної ліги чернівецька "Буковина".

Поєдинок суперників був цікавий з багатьох причин. "Буковина" з 19 січня проводить активну підготовку до другої частини чемпіонату України і зіграла вже кілька товариських ігор. А ось наші земляки зовсім недавно вийшли з відпустки, тому грати футболістам "Оскара" довелося фактично "з листа".

Перша половина зустрічі пройшла в рівній боротьбі, вийшла цікавою і досить насиченою. Обидві команди намагалися атакувати, створили кілька гольових моментів, але бездоганно на останньому рубежі відіграли обидва воротарі.

Після перерви "Оскар" заграв агресивніше. Господарі виглядали краще – вони більше часу проводили на половині поля суперника і створені ними моменти були гострішими. Ігрова перевага богородчанців вилилася в логічний гол Романа Мотуза на 58-й хвилині.

Футболісти "Оскара" продовжили атакувати ворота чернівчан і забили другий гол, який був відмінений арбітром через положення гравця "поза грою". Футболісти чернівецького колективу також мали шанси вразити ворота суперника, але свої моменти змарнували.

До фінального свистка рахунок так і не змінився. 1:0 – підгірці отримують першу перемогу у сезоні. Щодо подальших планів "Оскара", то у команди запланований контрольний матч-відповідь з "Буковиною", який відбудеться 5 березня в Чернівцях.

Роман Балаш,
телефоном для інтернет-сайту ІФФФ