Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

27 лютого відбулась ХІІ-а чергова Конференція ІФФФ

27 лютого відбулась ХІІ-а чергова Конференція ІФФФ

27 лютого в приміщенні обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулась ХІІ-а чергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу. На порядок денний були винесені наступні питання:

1. Організаційні питання.

2. Про членство колективних членів ІФФФ:

   2.1. Про позбавлення колективного членства Асоціації ветеранів Прикарпатського футболу та футбольного клубу "Коледж фізичного виховання – 2002".

   2.2. Про прийом в колективні члени ІФФФ Бурштинської міської федерації футболу.

3. Про ротацію членів Виконавчого комітету ІФФФ.

4. Звіт голови Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ.

5. Звіт голови Апеляційного комітету ІФФФ.

6. Звіт голови Івано-Франківської обласної федерації футболу п. Т. Клима за період роботи з 28 лютого 2015 року по 27 лютого 2016 року.

7. Про затвердження Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області в період з 2016 по 2020 років.

8. Різне.

ХІІ-а чергова Конференція ІФФФ

Із 48 делегатів, обраних від колективних членів Івано-Франківської обласної федерації футболу, в роботі Конференції взяли участь 42 делегати.

Перед початком роботи Конференції голова ІФФФ Тарас Клим вручив Володимиру Дмитровичу Горощаку та Святославу Романовичу Димиду медалі обласної федерації футболу за заслуги у розвитку масового футболу на Прикарпатті, присвячені 25-ї річниці з Дня заснування Івано-Франківської обласної федерації футболу. Також почесними відзнаками ІФФФ були відзначені Дмитро Климович Холява, Ігор Богданович Слюзар, Михайло Васильович Волярчук, Манолій Васильович Піцуряк, Володимир Васильович Яценко, Василь Васильович Гладун, Володимир Анатолійович Довзій, Микола Іванович Вітовський, Іван Борисович Шикеринець, Іван Юрійович Шкіндюк та Василь Васильович Коржук.

Далі відбулись стандартні процедури затвердження мандатної комісії з перевірки повноважень делегатів ХІІ-ї чергової Конференції ІФФФ, лічильної комісії для проведення підрахунку голосів при голосуванні та секретаріату для ведення протоколу Конференції.

ХІІ-а чергова Конференція ІФФФ

Делегати виключили Асоціацію ветеранів Прикарпатського футболу, яка за останні роки припинила свою діяльність, та футбольний клуб "Коледж фізичного виховання – 2002", який не приймає участь в обласних змаганнях і за місцем реєстрації м. Івано-Франківська повинен бути зареєстрованим у міській федерації футболу, із складу колективних членів Івано-Франківської обласної федерації футболу та надали Бурштинській міській федерації футболу статус постійного Колективного члена ІФФФ.

Наступним питанням порядку денного у відповідності до вимог Статуту Івано-Франківської обласної федерації футболу, рішення Виконавчого комітету ІФФФ від 27 лютого 2016 року (постанова № 11/5) та протоколу результатів голосування, ХІІ-та чергова Конференція постановила обрати членами Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу на період 2016-2020 роки голову Ради президентів аматорських футбольних клубів області п. Т. Гурика та прес-секретаря ІФФФ п. І. Дaнилoвcькoгo.

Після звітів голови Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ Петра Попадинця та голови Апеляційного комітету ІФФФ Михайла Марцинюка перед футбольною громадськістю за період роботи з 28 лютого 2015 року по 27 лютого 2016 року відзвітував голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим.

Виступаючі на Конференції делегати проаналізували роботу федерації і прийняли рішення з задовільною оцінкою її діяльності.

Наостанок заслухавши та обговоривши Програму розвитку футболу в Івано-Франківській області в період з 2016 по 2020 роки, ХІІ-та чергова Конференція постановила її затвердити, вийти з клопотанням до Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської облдержадміністрації про затвердження даної Програми на сесії обласної ради, вийти з клопотанням до Івано-Франківської міської ради взяти за основу при розробці Програми розвитку футболу в м. Івано-Франківську розділи обласної Програми, які стосуються міста.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу