Новини :: Комітет ветеранів

|

У березні-квітні відбудеться турнір з міні-футболу серед ветеранських команд області 1976 р.н. і старші

У березні-квітні відбудеться турнір з міні-футболу серед ветеранських команд області 1976 р.н. і старші

У березні-квітні відбудеться турнір з міні-футболу серед ветеранських команд Івано-Франківської області 1976 року народження і старші. Турнір проводиться з метою подальшого розвитку та популяризації ветеранського міні-футболу в області, організації дозвілля шанувальників міні-футболу області, виявлення переможця та призерів турніру з міні-футболу серед ветеранів.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів, Комітет арбітрів ІФФФ та районні (міські) федерації футболу.

Спочатку на першому етапі (1-27 березня 2016 року) змагання проводяться районними (міськими) федераціями футболу в містах та районах області. Далі на другому етапі (02-17 квітня 2016 року) пройдуть обласні зональні та фінальні змагання серед збірних команд міст та районів області.

На ІІ-му етапі змагання проводяться серед збірних команд міст та районів області (за збірну команду міста (району) мають право виступати виключно гравці із відповідним місцем реєстрації проживання або відповідним місцем народження).

У матчах турніру можуть приймати участь гравці 1976 р.н. і старші. Змагання проводяться за модифікованими (спрощеними) Правилами гри з міні-футболу (м'яч футзальний), без накопичення порушень.

Склад команди: 12 гравців, 1 тренер-представник. Всього 13 чоловік. Безпосередньо у грі приймає участь 5 гравців (4 польові гравці і воротар).

При проведенні матчів турніру у рапорт арбітра вносять прізвища 12 футболістів. У ході матчів дозволяється проведення зворотніх замін. Футболіст, внесений до рапорту арбітра матчу, вважається учасником гри.

Тривалість матчу складає 2 тайми по 15 хвилин кожен.

Організатори змагань на І-му етапі (районні, міські федерації футболу) зобов'язані забезпечити під час проведення змагань медичне обслуговування. Під час проведення обласних зональних змагань медичне обслуговування забезпечує районна (міська) федерація футболу за місцем проведення змагань. Під час проведення обласних фінальних змагань медичне обслуговування забезпечує ІФФФ.

На всіх етапах витрати пов’язані з участю команд в змаганнях (проїзд та харчування) за рахунок відряджуючих організацій (районних, міських федерацій футболу, футбольних команд).

На І-му етапі змагань витрати пов’язані з організацією та проведенням змагань покладається на районні (міські) федерації футболу.

На ІІ-му етапі змагань витрати пов’язані з організацією та проведенням змагань покладається на ІФФФ.

Витрати пов’язані з організацією та проведенням фінального турніру (оплата харчування арбітрів, обслуговуючого персоналу, лікаря, оренда місця проведення змагань, придбання нагородної атрибутики та ін.) за рахунок ІФФФ.

Команда-переможець нагороджується Кубком та дипломом ІФФФ. Гравці, тренери, керівники нагороджуються медалями.

Команди, які зайняли друге та третє місце нагороджуються дипломом та вимпелом ІФФФ. Гравці тренери, керівники нагороджуються медалями.

Команди – учасники турніру на І-му етапі представляють в районні (міські) федерації футболу два примірника заявочних листів (у друкованому вигляді), оформлених згідно встановленого порядку. Заявочні листи повинні бути завірені підписом керівника команди та підписом і печаткою лікаря (обов’язково).

Керівники команд зобов'язані перед початком змагань представити заявочний лист та паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України, який засвідчує особу, число, місяць, рік, місце народження та місце реєстрації проживання футболіста.

Без вищевказаної документації гравці до матчу не допускаються.

На ІІ-му етапі збірні команди міст (районів) представляють в Комітет з проведення змагань ІФФФ два примірника заявочних листів (у друкованому вигляді), оформлених згідно встановленого порядку. Заявочні листи повинні бути завірені підписом керівника команди та підписом і печаткою лікаря (обов'язково).

Керівники команд зобов'язані перед початком змагань на ІІ-му етапі представити заявочний лист та паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України, який засвідчує особу, число, місяць, рік, місце народження та місце реєстрації проживання футболіста. Без вищевказаної документації гравці до матчу не допускаються.

Підтвердження про участь команд в змаганнях ІІ-го етапу районні (міські) федерації футболу мають направити на адресу ІФФФ (факсом, телефонограмою або електронною поштою) до 22.03.2016 року.

Формування складу груп для проведення ІІ-го змагань покладається на Комітет з проведення змагань ІФФФ.

Адреса ІФФФ: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80 (тел./факс: 53-11-14; моб.тел. 067-344-26-26).

Електронна адреса: ifoff1990@gmail.com

Поштова адреса: 76000, м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80.

Контактна особа:

Луцький Василь Андрійович – заступник голови, головний спеціаліст ІФФФ (050-149-28-96)

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу