Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Звернення членів Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу до Федерації футболу України

Звернення членів Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу до Федерації футболу України

Обговорення телевізійної програми "Гра без правил" на каналі "2+2" від 27.03. 2016 року

ЗВЕРНЕННЯ

Ми, члени Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу звертаємося до Федерації футболу України з проханням дати оцінку провокаційним матеріалам, які подаються в програмах "Гра без правил" на каналі "2+2". Подібні телевізійні програми підривають авторитет Федерації футболу України, її регіональних підрозділів та українського футболу в цілому.

На прикладі Івано-Франківської області слід зазначити, що основними критиканами діючої організації є особи, котрі завжди намагаються облити брудом та дискредитувати керівників, зірвати позитивні намагання громадської організації розвивати футбол в регіоні. Ці люди є в опозиції до ІФФФ та ФФУ. Саме вони формують точку зору у вищевказаній телепрограмі на каналі "2+2".

В час, коли з’явилася можливість втілити в життя в м.Івано-Франківську проект УЄФА "Хет-Трік" по будівництву стадіону з футбольним полем зі штучним покриттям, створити дитячу футбольну академію, канал "2+2" знаходить цих "ображених опозиціонерів" і з їхньої подачі намагається зірвати ці процеси.

Вважаємо Івано-Франківську обласну федерацію футболу однією з кращих регіональних підрозділів ФФУ про що свідчать високі державні, урядові та футбольні відзнаки вручені великій групі громадського активу футбольної Івано-Франківщини з нагоди 25-ї річниці з Дня заснування ІФФФ.

Ми з повагою та довірою відносимося до керівника обласної федерації, члена Виконавчого комітету ФФУ, віце-президента Асоціації аматорського футболу України Тараса Клима. Минулого року його абсолютною більшістю голосів обрано головою ІФФФ. За багато років роботи Т.Клим неодноразово підтверджує свій високий професіоналізм, чесність та порядність.

У зв’язку з наведеними фактами, просимо винести це питання для обговорення на засіданні Виконавчого комітету ФФУ.


Дане звернення підтримали 24 члени Виконавчого комітету ІФФФ, які були присутні на засіданні 30 березня 2016 року.


За дорученням членів Виконавчого комітету ІФФФ

Перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ В.Сікора