Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

13 квітня відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Гарасим’як Руслан ("Турка-Сандаліно" Турка, дорослі), Яремин Володимир ("Арсенал" Вербовець, дорослі), Ілащук Василь ("Вихор" Ямниця, юнаки), Гайдичук Іван ("Дельта" Гвіздець, дорослі).

2. Рапорт спостерігача арбітражу ІФФФ п. Я.Кобиляка та арбітрів ІФФФ пп. М.Дмитрука та Р.Андрунишина про інциденти, що мали місце під час проведення календарного матчу першості області з футболу сезону 2016 року між командами "Дельта" Гвіздець – "Чайка" Вільхівці (дорослі склади).

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1. Дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Гарасим’як Руслан ("Турка-Сандаліно" Турка, дорослі) – 1 гра, Яремин Володимир ("Арсенал" Вербовець, дорослі) – 1 гра, Ілащук Василь ("Вихор" Ямниця, юнаки) – 2 гри, Гайдичук Іван ("Дельта" Гвіздець, дорослі) – 1 гра.

2.1. Суворо попередити ФК "Дельта" Гвіздець за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року та у відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Дельта" Гвіздець до 20.04.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень.

2.2. Дискваліфікувати гравців дорослого складу ФК "Дельта" Гвіздець:

     – Михайлищук Микола – 8 календарних матчів обласних змагань з футболу та умовно до кінця сезону 2016 року;

     – Ясуник Василь – 5 календарних матчів обласних змагань з футболу та умовно до кінця сезону 2016 року.

2.3. Суворо попередити тренера команди "Дельта" Гвіздець п. В.Ясуника за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року та у відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Дельта" Гвіздець до 20.04.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень.

2.4. Розгляд питання про порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року під час вищевказаного матчу віце-президентом "Чайка" Вільхівці п. Р.Бичай перенести на наступне засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ, яке відбудеться 20 квітня ц.р. о 12-ій годині в офісі ІФФФ.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ - Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу