Новини :: Апеляційний комітет

|

Засідання Апеляційного комітету ІФФФ

Засідання Апеляційного комітету ІФФФ

28 квітня відбулось засідання Апеляційного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу з наступним порядком денним:

1. Про апеляцію ФК "Гуцульщина-ДЮСШ" Косів на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 04 листопада 2015 року (протокол № 27).

2. Про апеляцію ФК "Дельта" Гвіздець на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 13 квітня 2016 року (протокол № 1).

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Апеляційного комітету ІФФФ п. М.Марцинюка, Апеляційний комітет ІФФФ вирішив:

1. Апеляцію на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 04 листопада 2015 року (протокол № 27) – задовільнити (частково), а саме: зменшити термін дискваліфікації гравцю юнацького складу "Гуцульщина-ДЮСШ" Косів С.Герасим’юку з 8 (восьми) до 5 (п’яти) календарних матчів обласних змагань з футболу сезону 2016 року.

2. Апеляцію на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 13 квітня 2016 року (протокол № 1) – задовільнити (частково), а саме: зменшити термін дискваліфікації гравцю дорослого складу ФК "Дельта" Гвіздець М.Михайлищуку з 8 (восьми) до 5 (п’яти) календарних матчів обласних змагань з футболу сезону 2016 року та дискваліфікувати умовно до кінця сезону 2016 року; зменшити термін дискваліфікації гравцю дорослого складу ФК "Дельта" Гвіздець В.Ясунику з 5 (п’яти) до 3 (трьох) календарних матчів обласних змагань з футболу сезону 2016 року та дискваліфікувати умовно до кінця сезону 2016 року; відсторонити від виконання службових функцій тренера ФК "Дельта" Гвіздець п. В.Ясуника до кінця сезону 2016 року.

З протоколами засідань Апеляційного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення Апеляційного комітету.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу