Новини :: Шкіряний м’яч

|

В Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський зональний турнір "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola"

В Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola

25 травня в Івано-Франківську відбулись Всеукраїнські зональні змагання з футболу турніру "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola" 2015-2016, в якому взяли участь кращі команди молодшої вікової групи Івано-Франківської, Закарпатської та Львівської областей, а саме: Івано-Франківська ЗОШ №10, Ужгородська ЗОШ №19 та Львівська ЗОШ №73.

Згідно з жеребкуванням першими на футбольне поле міського центрального стадіону "Рух" вийшли команди Івано-Франківської ЗОШ №10 та Львівської ЗОШ №73. Рівна гра точилась протягом усього поєдинку. Долю матчу вирішив влучний удар гравця івано-франківської школи на самому початку першого тайму.

Гра між закарпатськими та львівськими школярами пройшла за явної переваги закарпатців. Забив по м’ячу у кожному таймі, перемогу святкувала команда Ужгородської ЗОШ №19.

Боротьба за вихід у фінал між прикарпатцями та закарпатцями проходила з перемінним успіхом, цікаво і напружено. Доля зустрічі, як з’ясувалось пізніше, вирішилась вже в першому таймі. На два влучних постріли закарпатських школярів, івано-франківці відповіли одним точним ударом. У другому таймі прикарпатські школяри вели наступ на ворота своїх суперників, мали безліч гольових моментів, але реалізувати їх не змогли. Матч так і завершився з рахунком 2:1. До фінальної частини змагань потрапила команда Ужгородської ЗОШ №19 Закарпатської області (тренер Ігор Гарлич).

Всеукраїнські зональні змагання Шкіряний м'яч серед юнаків 2005 р.н.

Друге місце посіла Івано-Франківська ЗОШ №10 (тренер Олександр Єжов), третє – Львівська ЗОШ №73 (тренер Дмитро Лапицький).

Івано-Франківська ЗОШ №10 – Львівська ЗОШ №73 – 1:0 (1:0)

Ужгородська ЗОШ №19 – Львівська ЗОШ №73 – 2:0 (1:0)

Ужгородська ЗОШ №19 – Івано-Франківська ЗОШ №10 – 2:1 (2:1)

У перервах між матчами зонального турніру були визначені кращі у вправах з м’ячем:

  • Жонглювання м’ячем – Костевський Тарас (Львівська ЗОШ №73) – 278 ударів
  • Удари на дальність – Кобеляш Ігор (Ужгородська ЗОШ №19) – 40 метрів
  • Удари на точність – Рожко Дмитро (Івано-Франківська ЗОШ №10) – 5 ударів

І-е місце з елементів техніки гри у футбол в зональних змаганнях з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" посіла Львівська ЗОШ №73, ІІ-е місце – Ужгородська ЗОШ №19, ІІІ-е місце – Івано-Франківська ЗОШ №10.

На церемонії нагородження учасників змагань привітали голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, начальник обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Михайло Стефанків, президент обласного оргкомітету "Шкіряний м’яч", заслужений тренер України Петро Кушлик та головний суддя змагань Михайло Овчар.

Тарас Клим передав вітання від президента асоціації аматорського футболу Федора Івановича Шпига, голови Всеукраїнського оргкомітету "Шкіряного м’яча" Андрія Андрійовича Біби та побажав юним футболістам перемог на футбольних полях, а кращій команді зонального Всеукраїнського етапу – гідно представити Закарпатський край у фіналі.

Пам’ятними призами нагороджені кращі гравці турніру: Окогріб Денис (Ужгородська ЗОШ №19), Савчин Володимир (Івано-Франківська ЗОШ №10) та Фостик Максим (Львівська ЗОШ №73). Крім того, всі учасники змагань нагороджені подарунками та грамотами фірми "Coca-Cola".

Всеукраїнські зональні змагання Шкіряний м'яч серед юнаків 2005 р.н.

Більше фото Всеукраїнських зональних змагань з футболу турніру "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola" 2015-2016 серед команд молодшої вікової групи в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу