Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

25 травня відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Писаренко Василь ("Черемош" Верховина, юнаки), Данилюк Віталій (ФК "Медик-Лісівник" Солотвин, дорослі), Дорош Артур ("Карпати" Болехів, дорослі).

2. Про інциденти, які мали місце під час проведення календарного матчу першості області з футболу між командами "Касова" Бовшів – "Медик-Лісівник" Солотвин (дорослі склади).

3. Рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. В.Сікори про інциденти, що мали місце під час проведення календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2016 року між командами "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ – "Гал-Вапно" Галич (дорослі склади).

4. Лист Поберезької сільської ради № 02-32/104 від 20.05. 2016 року.

5. Заяву футболіста ФК "Арсенал" Вербовець п. Р.Слижука та лист ФК "Арсенал" Вербовець.

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1. Дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Писаренко Василь ("Черемош" Верховина, юнаки) – 1 гра, Данилюк Віталій (ФК "Медик-Лісівник" Солотвин, дорослі) – 2 гри та умовно до кінця сезону 2016 року, Дорош Артур ("Карпати" Болехів, дорослі) – 1 гри.

2. Суворо попередити президента ФК "Медик-Лісівник" Солотвин п М.Міщука за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року. Суворо попередити ФК "Касова" Бовшів за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Касова" Бовшів до 03.06.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень (використання димових шашок вболівальниками ФК "Касова" Бовшів).

3. Під час обговорення третього питання порядку денного лікар ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ п. Б.Левицький вів себе некоректно та неетично по відношенню до членів КДК ІФФФ, погрожував присутньому на засіданні першому заступнику голови, виконавчому директору ІФФФ п. В.Сікорі, а також заявляв про те, що тепер усім арбітрам ІФФФ буде складно пройти медичне обстеження в ОФЛЦ "Здоров’я", де п. Б.Левицький працює. КДК прийняв рішення суворо попередити керівництво ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року. Дискваліфікувати лікаря ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ п. Б. Левицького до кінця сезону 2016 року. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ до 03.06.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень (за грубі, неетичні випади на адресу арбітрів та спостерігачу арбітражу-делегата з боку лікаря ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ п. Б.Левицького). Суворо попередити керівництво ФК "Гал-Вапно" Галич за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Гал-Вапно" Галич до 03.06.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень (за неетичну та некоректну поведінку начальника команди "Гал-Вапно" Галич п. Ю.Вовчука).

4. Зняти з розіграшу першості області з футболу сезону 2016 року ФК "Дністер-Рітас" Побережжя (дорослі та юнацькі склади).

5. Зобов’язати спеціаліста ІФФФ п. І.Фреїка відзаявити гравця Р.Слижука зі складу ФК "Арсенал" Вербовець.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу