Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Жіночий футбол до Дня журналіста

Жіночий футбол до Дня журналіста

Уперше прикарпатські журналістки одягнули футбольну форму, щоб зіграти у турнірі з міні-футболу, присвяченого Дню журналіста. Ініціатором проведення турніру виступила обласна організація Національної спілки журналістів, а реалізували її ініціативу обласні федерація футболу і асоціація міні-футболу разом з обласним відділенням МОК України. Турнір за коловою системою пройшов на майданчиках зі штучним покриттям Коледжу фізичного виховання м.Івано-Франківська.

На урочистій церемонії відкриття були присутні: голова Івано-Франківської обласної організації Національної спілки журналістів України Вікторія Антонівна Плахта, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Петрович Клим, голова Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області Ігор Іванович Овчар, голова Івано-Франківського відділення НОК України Мирослав Євгенович Карабін.

На адресу журналістів пролунала величезна кількість привітань, слів подяки, неодноразово наголошувалося на тому, наскільки важлива і складна їхня професія, яку величезну роль відіграє і як без неї не обійтися у сучасному світі. Присутні побажали дівчатам вдалої гри, маси задоволення і гарного проведення часу.

Відтак захід урочисто відкрили, і працівники ЗМІ поринули у вир боротьби. Це було виснажливо і дуже непросто. Грали дівчата самовіддано і довели, що вміють не лише оперативно висвітлювати життя краю, а й вправно копати м’яча. То легко і невимушено, то важко і з останніх сил. Бракувало повітря, але відкривалося друге дихання, і віра у перемогу додавала сил. Та й як можна було не виправдати надій, задивляючись в очі колег, котрі завзято підтримували гравців та надихали на успіх?

У напруженій боротьбі перше місце на турнірі виборола команда "ПНУ life" (студентки кафедри журналістики інституту філології ПНУ ім. В.Стефаника), друге місце посіла команда "ПРЕС-тиж" (збірна ЗМІ міста), третє – "Юнкор" (слухачки школи журналістики обласної організації НСЖУ).

Всі учасники змагань були нагороджені кубками, медалями і грамотами. Крім того, журі турніру кращими футболістками у своїх командах були визначені Христина Попович ("ПНУ life"), Ірина Федоляк ("ПРЕС-тиж"), Тетяна Лупич ("Юнкор"). Дівчат очікував спеціальний приз від голови ІФФФ Тараса Клима – романтична вечеря у "Фонтуші" на двох.

Свої нагороди отримали і арбітри змагань – арбітр ФІФА Анастасія Романюк і Надія Павлюк.

Турнір пройшов на високому рівні і це є свідченням того, що журналісти – професіонали не тільки у своїй діяльності, а й у спорті.

Івано-Франківська обласна федерація футболу щиро вітає наших медійників. Бажаємо натхнення, успіхів у нелегкій роботі, а найголовніше – мати віддяку за свій нелегкий труд!

Учасники турніру з міні-футболу присвяченого Дню журналіста
Чемпіони турніру команда ПНУ life

Чемпіони турніру – команда "ПНУ life": Євгенія Цьока, Христина Попович, Анастасія Борисевич, Іванна Повшенюк, Дарина Туряниця

Більше фото турніру з міні-футболу, присвяченого Дню журналіста, в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Також пропонуємо вашій увазі відеоматеріал івано-франківського обласного телебачення "Галичина" про турнір з міні-футболу, присвяченого Дню журналіста:

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу