Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Перший в Україні "Italian Football Camp Livorno"

Перший в Україні Italian Football Camp Livorno

З 6 по 12 червня в Івано-Франківську пройдуть дві визначні події всеукраїнського масштабу для дітей та тренерів:

– футбольний тренувальний кемп (табір) "Italian Football Camp Livorno" для дітей від 8 до 18 років, в якому будуть задіяні 4 італійських фахівця італійського професійного клубу AS Livorno Calcio (міський центральний стадіон "Рух", м. Івано-Франківськ);

– одноденний тренерський семінар, спікерами якого виступатимуть тренери італійського професійного клубу AS Lvorno Calcio Сімоне Сірено, Клаудіо Галіччі, Стефано Бронді та скаут Олег Великих ("Reikartz Парк Готель Івано-Франківськ", вул. Мазепи, 146, м. Івано-Франківськ).

На відміну від України, в Італії подібні події проходять в кінці кожного навчального року, що дає можливість юним футболістам долучатися до професійного футболу. Під час "Italian Football Camp Livorno" юні футболісти будуть розділені за віковими категоріями та зможуть на собі відчути умови тренувань за принципами італійського футболу. Гравці матимуть можливість проявити свої футбольні навики, ознайомитися з футбольною культурою Італії та Прикарпаття, поспілкуватися зі своїми однолітками з різних міст України та перейняти європейський підхід до футболу від італійських тренерів.

Протягом 7 днів гравці матимуть дворазові тренувальні заняття з перервою на обід, розважальні програми та контрольні гри. По закінченню "Italian Football Camp Livorno" всім учасникам буде видано спеціальний сертифікат, а кращі гравці збору отримають можливість продовжити заняття на тренувальному зборі в Італії.

Italian Football Camp Livorno

Також при "Italian Football Camp Livorno" 7 червня 2016 року буде проходити одноденний тренерський семінар, який буде безкоштовним, але матиме ліміт на учасників. Основними питаннями тренерського семінару будуть "Скаутинг" та "Робота з талановитою футбольною молоддю".

Семінар складатиметься с теоретичної та практичної частини:

Теоретична частина

1) Сімоне Сірено – тренер-інструктор U-12 AS Livorno Calcio. Презентація Кемпа та принципів роботи Ліворно Кемп;

2) Клаудіо Галіччі – старший тренер департаменту д/ю футболу AS Livorno Calcio. Особливості тренувального процесу в категоріях U-13-U-16;

3) Стефано Бронді – головний тренер молодіжного складу U-19 AS Livorno Calcio. Особливості підготовки молодого гравця та організація системи командної гри в старших вікових групах, тактичний аналіз та специфіка роботи тренера при переході гравця з молодіжного складу до головної команди клубу;

4) Олег Великих – скаут AS Livorno Calcio. Організація скаутингу, особливості та критерії відбору гравців в професійні італійські клуби.

Italian Football Camp Livorno

Практична частина

1) відвідування занять "Italian Football Camp Livorno" разом з італійськими фахівцями;

2) спілкування з колегами, обговорення питань та обмін контактами.

По закінченню кожен учасник отримає спеціальний сертифікат.

Організаторами проекту "Italian Football Camp Livorno" в Україні є ГО "ПМР Інтеграція" та ДЮФК "НІКА-05", які щиро запрошують на цю визначну подію усі ЗМІ України, чиновників, глядачів та небайдужих до дитячо-юнацького футболу людей!

Всім бажаючим, які хочуть отримати більше інформації про Перший "Italian Football Camp Livorno" в Україні та тренерський семінар варто телефонувати за тел.: +38 (067) 9058586; +38 (063) 0462074 або надіслати листа на email: italianfc2016@gmail.com

До зустрічі на "Italian Football Camp Livorno" та тренерському семінарі!

З повагою, "ПМР Інтеграція" та ДЮФК "НІКА-05"!