Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

МФК "Тепловик" (Івано-Франківськ) допущений до проходження атестації для участі у другій лізі ПФЛ

МФК Тепловик (Івано-Франківськ) допущений до проходження атестації для участі у другій лізі ПФЛ

Сьогодні, 15 червня, у конференц-залі київського готелю "Алфавіто" відбулось засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. Одним з питань порядку денного було розгляд звернень ФК "Луцьк" (Луцьк), МФК "Тепловик" (Івано-Франківськ) та ФК "Суднобудівник" (Миколаїв) щодо атестації футбольних клубів на футбольний сезон 2016-2017 років.

Член Виконкому ФФУ, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим у телефонному режимі повідомив, що в ході обговорення на засіданні Виконавчого комітету Федерації футболу України було прийнято рішення допустити до атестації на футбольний сезон 2016-2017 років МФК "Тепловик" (Івано-Франківськ) для участі в чемпіонаті України серед команд другої ліги ПФЛ.

Термін проходження процедури атестації до 30 червня 2016 року. Відповідальним за атестацію МФК "Тепловик" (Івано-Франківськ) необхідно буде за два тижні підготовити і здати у відділ ліцензування професіональних клубів ФФУ документи за п’ятьма критеріями атестації: правовому, спортивному, кадрово-адміністративному, інфраструктурному і фінансовому. Також Федерацією футболу України буде проінспектований МЦС "Рух", на якому свої домашні ігри чемпіонату ПФЛ проводитиме МФК "Тепловик".

У разі вдалого проходження процедури атестації і отримання атестата на футбольний сезон 2016-2017 років, в Івано-Франківськ нарешті повернеться професіональний футбол.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу