Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Бовшеві нагородили призерів першості обласного футболу

У Бовшеві нагородили призерів першості обласного футболу

24 липня в с.Бовшів Галицького району відбулося урочисте нагородження срібних призерів першості другої ліги Івано-Франківської області з футболу – дорослого і юнацького складів місцевої команди ФК "Касова".

На спортивну перлину с.Бовшів на свято вшанування своєї улюбленої команди зібралась велика дружня громада села. Привітати футболістів приїхали голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим та голова Галицької районної федерації футболу Іван Бабій.

Нагородження ФК Касова Бовшів

У вітальному слові почесні гості привітали з вагомим успіхом гравців ФК "Касова", тренерів і наставників, ветеранів футболу, спонсорів, і усіх, хто допомагає і щиро уболіває за свою рідну команду, усіх, хто співпереживає її невдачам, і безмежно радіє її перемогам. Побажали нових досягнень і ніколи не втрачати наполегливості та волі до перемоги.

Сільський голова с.Бовшів Ганна Очкур відмітила, що бовшівці гордяться своїми футболістами, і шанують людей, для яких здоровий спосіб життя, сила духу, почуття команди та престиж рідного села – є найголовнішими життєвими цінностями.

Нагородження ФК Касова Бовшів

Після привітальних слів, шановні гості приступили безпосередньо до процедури нагородження. Дипломи, вимпели ІФФФ, "срібні" медалі за зайняте 2-ге місце у другій лізі обласної першості отримали гравці та тренери юнацького і дорослого складів ФК "Касова". Спеціальним пам’ятним призом було відзначено тренера команди Володимира Рудницького, який за підсумками футбольного сезону 2016 року увійшов в кращу десятку тренерів області.

Нагородження ФК Касова Бовшів

Було відзначено представників команди та меценатів, які допомагали в цей нелегкий час закінчити змагання серед призерів.

Урочисті заходи супроводжувались виступом учасників художньої самодіяльності Будинку культури с.Бовшів, які співали та танцювали для спортсменів і гостей.

Далі Тарас Клим і Іван Бабій завітали у передмістя Галича село Залуква, де відвідали футбольний матч чергового туру чемпіонату першої ліги Галицького району з футболу між командами "Луква" (Залуква) і ФК "Височанка". Після фінального свистка арбітра, який зафіксував перемогу місцевої команди з рахунком 3:1, керівники федерацій поспілкувались з президентом ФК "Луква" Володимиром Веселовим і тренером Михайлом Гнатишиним.

Зустріч з керівництвом ФК Луква

Володимир Іванович і Михайло Миколайович розповіли про проблеми, завдання, перспективи розвитку команди. Висловили слова подяки за підтримку і всебічну допомогу Залуквянському сільському голові Михайлу Васильовичу Залецькому.

На завершення зустрічі Тарас Клим побажав керівництву, тренерському штабу, гравцям і уболівальникам ФК "Луква" добробуту, впевненості, процвітання та перемог на футбольних полях.

Більше фото з церемонії нагородження ФК "Касова" (Бовшів) в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу