Новини :: Оголошення

|

До уваги аматорських футбольних клубів!

До уваги аматорських футбольних клубів!

15 липня 2016 року відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, на якому було розглянуте питання з організації та проведення Всеукраїнських змагань з футболу серед команд юніорів U-19 сезону 2016-2017 років – спеціальний проект ФФУ, ДЮФЛ України та ПФЛ.

Рішенням Виконавчого комітету ФФУ було затверджено склад робочої групи з підготовки регламентних документів з організації та проведення змагань.

На підставі вищезазначеного та з метою якісної організації та проведення змагань, 4 серпня (четвер) поточного року об 11:00 в приміщенні ФФУ (м.Київ, пров.Лабораторний, 7-а) заплановано проведення наради з представниками команд-учасниць змагань, на якій учасники наради будуть ознайомлені з проектом регламенту змагань та зможуть внести свої пропозиції до зазначеного проекту.

Керівники (представники) аматорських футбольних клубів Івано-Франківської області, які мають бажання прийняти участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд юніорів U-19 сезону 2016-2017 років, за додатковою інформацією можуть звертатися в офіс обласної федерації футболу (вул.Чорновола, 80).

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу