Новини :: Оголошення

|

20-21 серпня пройде відкритий турнір з футзалу "Кубок Карпат-2016", присвячений 25-й річниці незалежності України

20-21 серпня пройде відкритий турнір з футзалу Кубок Карпат-2016, присвячений 25-й річниці незалежності України

"КУБОК КАРПАТ" проводить Івано-Франківська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України за сприянням Яремчанської міської ради. Турнір проводиться серед ветеранів футзальних команд та аматорських клубів з метою популяризації динамівського руху на Прикарпатті; залучення працівників підприємств, організацій, ветеранів до систематичних занять футболом; пропаганди футболу та здорового способу життя; виявлення переможця та призерів змагань.

Змагання з міні-футболу проводяться 20-21 серпня 2016 року в с.Микуличин, Яремчанської міськради Івано-Франківської області на відкритому майданчику зі штучним покриттям у два етапи.

Команди розбиваються на дві підгрупи жеребкуванням. В підгрупах змагання проводяться по коловій системі та розігруються півфінали.

20 серпня 2016 року

8.00 - 9.30 год. - робота мандатної комісії

9.30 - 10.00 год. - нарада представників команд, жеребкування

10.00 год. - початок змагань (1-й етап - матчі в підгрупах)

13.00-13.30 год. - урочисте відкриття змагань

14.00 - продовження змагань (2-й етап - матчі плів-офф (1/4 фіналу)

21 серпня 2016 року

9.00 год. - фінальна частина турніру (1/2 фіналу, фінал та матч за 3-є місце)

Нагородження переможців, закриття змагань.

Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснює Івано- Франківська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань.

До участі в змаганнях допускаються футзальні команди ветеранів (вік ветеранів на день проведення турніру повинен становити не менше 35 років) та аматорських команд. Склад команди: не більше 10 футболістів, 1 тренер, 1 представник. Всього: 12 чоловік. Безпосередньо у грі бере участь п'ять гравців (у тому числі воротар). Тривалість гри - два тайми по 12 хвилин з 3-х хвилинною перервою.

"КУБОК КАРПАТ" проводиться за правилами гри з футзалу. Команди-учасниці турніру на першому етапі змагаються у підгрупах. Змагання проходять по коловій системі, місце команд у групах визначають за найбільшою кількістю очок: за перемогу команді нараховується - 3 очки, за нічию -1 очко, за програш - 0 очок.

У випадку однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначається за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами). Далі - більша кількість перемог, більша кількість забитих м'ячів, краща різниця забитих та пропущених м'ячів, менша кількість порушень (попередження -1 очко, вилучення - 3 очки).

У випадку рівності всіх вищезгаданих показників переможець визначається жеребкуванням.

У випадку нічийного результату в основний час в іграх другого етапу, для виявлення переможця призначається серія 6-ти метрових ударів, які виконуються у відповідності до правил гри у футзал.

У рапорт арбітра вносяться прізвища 12-ти футболістів, кількість замін не обмежена. При вилученні гравця за два попередження або за фол "останьої надії", гравець має право приймати участь в наступній грі. За вилучення гравця з поля за більш серйозне порушення, рішення щодо його дискваліфікації приймає Контрольно-дисциплінарний комітет. Попередження (жовті картки) не накопичуються.

Дозаявки та переходи гравців з команди в команду впродовж турніру не дозволяються.

Витрати, пов'язані з організацією та проведенням змагань (оплата оренди спортивних майданчиків, харчування і арбітрів змагань, медичних працівників, обслуговуючого персоналу, придбання нагородної атрибутики, тощо) за рахунок організаторів турніру та спонсорів.

Витрати на відрядження учасників змагань (проїзд, добові, проживання, харчування) здійснюється за рахунок команд.

Команди, які посіли 1-3 місця нагороджуються грамотами, кубками та грошовими преміями. За зайняті призові місця серед аматорських команд:

І місце – 3000 грн., II місце – 2000 грн., III місце – 1000 грн.

серед команд ветеранів:

І місце – 1500 грн., II місце – 1000 грн., ІІІ місце – 700 грн.

Заявочні листи у двох примірниках (у друкованому вигляді), завірені лікарем обов'язково надаються безпосередньо у мандатну комісію.

На всіх іграх представники команд зобов'язані мати при собі один примірник заявочного листа та документи, що підтверджують особу (паспорт або посвідчення водія).

Попередні заявочні листи направляються на електронну адресу Івано-Франківської обласної організації ФСТ “Динамо” України: dynamo_if@i.ua або на факс (0372) 75-05-16.

Невеликі зміни та доповнення у даному Положенні можливі після проведення наради з представниками команд.

Голова комітету з проведення змагань Ковальчук Василь Іванович (тел.: 050-433-44-65).

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу