Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Змагання футбольних династій

Змагання футбольних династій

Вперше на Богородчанщині проведений турнір футбольних династій. Змагання пройшли на майданчиках розміром 40х17 метрів. У кожну команду династій входили батьки з синами, внуками, або брати і їхні діти. На гру виходили по 4 гравці від команди.

Ці футбольні баталії відбулися у перерві матчів фіналу районного кубка між юнацькими та дорослими складами. І тому трибуни стадіону в районному центрі були переповнені.

Змагання футбольних династій

Перший півфінал між династіями Сусликів з Монастирчан та Багаріїв з Богородчан пройшов у захоплюючій боротьбі. Сильнішими виявилися монастирчанці. Другу півфінальну пару представляли династії Курилюків з Підгір’я та Радульських з Богородчан. Гравці на полі демонстрували непогану футбольну техніку. Вправнішими були богородчанці.

У матчі за третє місце зустрілися династії Багріїв та Курилюків. Гра пройшла з переміним успіхом та закінчилася з рахунком 5:4 на користь команди Курилюків.

Глядачі оплесками супроводжували фінальну зустріч між династіями Сусликів та Радульських. На полі точилася по-спортивному вперта боротьба. Мінімальну перемогу з рахунком 1:0 здобула команда Сусликів.

Змагання футбольних династій
Змагання футбольних династій

Після закінчення змагань голова районної федерації футболу Роман Балаш нагородив учасників турніру медалями, грамотами та грошовими преміями. Переможцем турніру стала монастирчанська футбольна династія Сусликів, у яку входили: Степан, Василь, Олег, Михайло, Богдан та Андрій. Друге місце посіла богородчанська команда Радульських, честь якої захищали Валентин, Тарас, Михайло, Юрій, та Володимир. Третьою була підгірська футбольна династія Курилюків (Володимир, Іван, Василь, Дмитро, Володимир).

Змагання футбольних династій

Також нагороджено найстаршого учасника змагань – 72-річного Володимира Курилюка з Підгір’я. А наймолодшим гравцем став 8-річний Іван Багрій з Богородчан.

Усі присутні на першому турнірі футбольних династій схвально відгукнулися про ці змагання і чекають наступних футбольних видовищ.

Роман Балаш, голова Богородчанської РФФ