Новини :: Кубок області

|

Визначились пари стадії 1/8 фіналу Кубка області

Визначились пари стадії 1/8 фіналу Кубка області

9 вересня в конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю" відбулося засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройшла процедура жеребкування й були затверджені пари команд та дата проведення матчів стадії 1/8 фіналу розіграшу Кубка області з футболу сезону 2016-2017 років.

З ініціативи Івано-Франківської обласної федерації футболу та за підтримки телерадіокомпанії "РАІ" жеребкування обласного Кубка транслювалося в прямому ефірі, і глядачі спостерігали за ходом процедури жеребкування на екранах своїх телевізорів.

За допомогою арбітрів ФІФА Анастасії Романюк і Ярослава Вовчка були сформовані пари стадії 1/8 фіналу розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років.

Жеребкування Кубка області з футболу
Жеребкування Кубка області з футболу

Отже, 29 вересня (четвер) о 16:00 розпочнуться поєдинки наступних пар команд за право виходу в стадію 1/4 фіналу розіграшу Кубка (першими вказані господарі ігор):

  • "Черемош" (Верховина) – "Покуття" (Снятин)
  • "Карпати" (Болехів) – "Оскар" (Підгір'я)
  • "Сокіл" (Павлівка) – ФК "Калуш" (Калуш)
  • "Карпати" (Брошнів-Осада) – ФК "Турка" (Турка)
  • "Кремінь" (Пістинь) – НФК "Бурштин" (Бурштин)
  • "Медик-Лісівник" (Солотвин) – "Карпати" (Кути)
  • "Гал-Вапно" (Галич) – "Карпати" (Коломия)
  • ФК "Битків" (Битків) – "Тепловик-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ)

Звертаємо увагу представників команд та вболівальників, що на всіх етапах розіграшу Кубка області суперники визначаються шляхом "сліпого" жеребкування (представники всіх ліг – в одній корзині). Господарем поля на всіх етапах змагань (крім 1/2 фіналу та фінального матчу) є команда, яка виступає в лізі, нижчій за рангом. Якщо зустрічаються команди однієї ліги, то господарем поля є команда, яка отримає непарний номер при жеребкуванні.

Усі етапи кубкового турніру (крім 1/2 фіналу) складаються з одного матчу. Матчі 1/2 фіналу розіграшу Кубка області проводяться з 2 (двох) матчів (на своєму полі та на полі суперника).

Якщо основний час матчу завершився внічию, призначається додатковий час (2 тайми по 15 хвилин). Якщо в додатковий час не буде виявлено переможця, призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів згідно з Правилами гри у футбол.

Фінальний матч розіграшу Кубка області проводиться з однієї гри. Рішення щодо місця проведення фінального матчу приймає Виконком, Президія або Комітет з проведення змагань ІФФФ.

Дисциплінарні санкції у вигляді попередження, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, не враховуються в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

Дисциплінарні санкції у вигляді вилучення, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, враховуються в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

У випадку переходу футболіста під час реєстраційного періоду до іншого футбольного клубу (команди), він може продовжити участь у матчах розіграшу Кубка в складі нового футбольного клубу (команди). Футболісти, які були зареєстровані після першої півфінальної гри, не мають права брати участь у подальших матчах розіграшу Кубка області.

Команди зобов’язані взяти участь у церемоніях відкриття фінального матчу та нагородженні. У разі відмови до футбольного клубу (команди) застосовуються дисциплінарні санкції згідно з рішенням КДК ІФФФ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Фотографії Петра Белея