Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

12 жовтня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Петрушка Олег ("Нафтовик" Долина, дорослі), Гогіль Андрій ("Придністров’я" Тлумач, дорослі склади).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Петрушка Олег ("Нафтовик" Долина, дорослі) – 1 гра, Гогіль Андрій ("Придністров’я" Тлумач, дорослі склади) – 1 гра.

2. Про запізнення команди "Черемош" Верховина (U-18) на календарний матч першості Дитячо-юнацької футбольної ліги області сезону 2016-2017 років між командами "Касова" Бовшів – "Черемош" Верховина (запізнення склало 35 хв.).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити ФК "Черемош" Верховина за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Черемош" Верховина до 21 жовтня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 100,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу.

3. Про запізнення команди "Хутровик" Тисмениця (U-18) на календарний матч першості Дитячо-юнацької футбольної ліги області сезону 2016-2017 років між командами ФК "Рогатин" Рогатин – "Хутровик" Тисмениця (запізнення склало 30 хв.).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити ФК "Хутровик" Тисмениця за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Хутровик" Тисмениця до 21 жовтня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 100,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу.

4. Рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. М. Марцинюка про поведінку вболівальників ФК "Карпати" Болехів та вболівальників ФК "Калуш" Калуш під час календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами "Карпати" Болехів – ФК "Калуш" Калуш.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити керівництво ФК "Карпати" Болехів за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Карпати" Болехів до 21 жовтня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень за порушення Регламенту обласних змагань з футболу (нецензурні вирази на адресу футболістів та арбітрів). Суворо попередити керівництво ФК "Калуш" Калуш за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Калуш" Калуш до 21 жовтня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень (використання димової шашки вболівальниками ФК "Калуш" Калуш).

5. Про участь у складі ФК "Хутровик" Тисмениця підставного гравця у календарному матчі першості Дитячо-юнацької футбольної ліги області сезону 2016-2017 років (U-18) між командами ФК "Рогатин" Рогатин – "Хутровик" Тисмениця.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити ФК "Хутровик" Тисмениця за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. Зарахувати ФК "Хутровик" Тисмениця (U-18) технічну поразку (–:+), відповідно команді ФК "Рогатин" Рогатин (U-18) – технічну перемогу (+:–). У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Хутровик" Тисмениця до 21 жовтня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу (за участь у матчі підставного футболіста). Умовно дискваліфікувати футболіста Негелу Олега до кінця сезону 2016-2017 років.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу