Новини :: Виконавчий комітет

|

20 жовтня відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету ІФФФ

20 жовтня відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету ІФФФ

Рішення Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, засідання якого відбулось 17 жовтня цього року, про призупинення колективного членства Рожнятівської районної федерації футболу в обласній федерації футболу за систематичне порушення вимог Статуту ІФФФ та невиконання рішень Виконавчого комітету ІФФФ викликало великий резонанс серед футбольної спільноти області.

Як наслідок, 19 жовтня ц.р. відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету Рожнятівської районної федерації футболу, на якому було остаточно виконано рішення Виконкому ІФФФ (постанова №15/2 від 3 серпня 2016 р.), а саме: на 27 грудня 2016 року призначено проведення позачергової звітно-виборної Конференції Рожнятівської районної федерації футболу.

Виконавчий комітет Рожнятівської районної федерації футболу звернувся до керівництва Івано-Франківської обласної федерації футболу з проханням провести позачергове засідання Виконавчого комітету ІФФФ і відмінити рішення про не допуск чемпіона Рожнятівського району з футболу сезону 2016 року ("Оболонь" Брошнів) до участі в розіграші ХІІІ-го Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області сезону 2016-2017 років.

На прохання Виконкому Рожнятівської РФФ перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора скликав Виконавчий комітет ІФФФ, позачергове засідання якого відбулось 20 жовтня. На засіданні Виконкому були прийняті наступні рішення:

1. Відмінити рішення Виконавчого комітету ІФФФ (постанова № 17/1 від 17.10.2016 року, п. 3.1).

2. Зобов’язати Комітет з проведення змагань ІФФФ включити чемпіона Рожнятівського району з футболу сезону 2016 року до складу учасників ХІІІ-го Кубку чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області сезону 2016-2017 років.

3. У разі непроведення позачергової звітно-виборної Конференції Рожнятівської районної федерації футболу 27 грудня ц.р., або в разі проведення вищевказаного заходу з недотриманням вимог Статуту Рожнятівської РФФ, з 1 березня 2017 року призупинити участь чемпіона Рожнятівського району з футболу сезону 2016 року в розіграші ХІІІ-го Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області сезону 2016-2017 років.

Всі інші рішення Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу (постанова № 17/1 від 17.10.2016 року, п. 3.2, п.3.3, п.3.4) залишаються в силі.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу