Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Підсумки і нагородження команд чемпіонату та першості Галицького району

Підсумки і нагородження команд чемпіонату та першості Галицького району

На минулих вихідних, в приміщенні стадіону "Колос", пройшло підведення підсумків та нагородження команд учасників чемпіонату та першості Галицького району з футболу. Цьогорічний чемпіонат і першість проходили по трьох лігах, у яких прийняли участь 30 команд населених пунктів району.

У першій лізі третю сходинку зайняла команда с.Медині, на другому місці – команда с.Жалибори. Чемпіоном району стала команда с.Вікторів.

У другій лізі 1-е місце зайняла команда с.Дем'янів, друге – с.Слобода, а третє – с.Медуха.

У третій лізі переможне перше місце здобула команда "Євробуд" (с.Вигівка), друге місце – с.Сокіл, а на третьому місці – с.Кінчаки.

Володарем кубка району стала команда с.Медині.

Нагородження команд
Нагородження команд

В нагородженні команд приймали участь: перший заступник Галицької РДА – Микола Попович, начальник відділу молоді та спорту – Олександр Чабак.

У неділю, в народних домах сіл, переможцями команд чемпіонату та першості району, при підтримці сільських голів, художніх колективів цих сіл, було організовано вшанування футбольних команд. У с.Жалибори з привітальним словом виступив депутат районної ради – Ярослав Бартків, у с.Дем'янів – депутат Івано-Франківської обласної ради – Володимир Магаль, а в с.Вікторів – перший заступник голови адміністрації – Микола Попович.

Іван Бабій, голова Галицької РФФ