Новини :: Комітет ветеранів

|

Збірна Богородчанського району – чемпіон області серед ветеранів (40+) сезону 2016 року

Збірна Богородчанського району – чемпіон області серед ветеранів (40+) сезону 2016 року

8 жовтня на стадіоні "Гірка" м.Івано-Франківська відбувся фінальний матч чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів (1976 року народження і старші) сезону 2016 року.

У вирішальному поєдинку зустрілись збірні команди Богородчанського та Коломийського районів. Загалом, у цьогорічному чемпіонаті взяли участь 9 команд (3 територіальні групи по 3 команди в кожній). В півфінальних парах зустрілись переможці груп та одна краща команда з тих, які зайняли 2-і місця в своїх групах. За результатами півфінальних зустрічей саме збірні команди Богородчанського та Коломийського району сформували фінальну пару.

У підсумку збірна ветеранів Богородчанського району з рахунком 2:0 перемогла збірну ветеранів Коломийського району. У першому таймі гол-красень на рахунку Василя Яцурака, а переможну крапку в грі у другому таймі поставив Іван Павлюк.


Збірна Коломийського району – збірна Богородчанського району – 0:2 (0:1)

Голи: В. Яцурак (34 хв.), І. Павлюк (50 хв.)

Івано-Франківськ, 8 жовтня, субота, 14:30 год.

Глядачі: 100

Арбітр: Віталій Карнаух

Асистенти арбітра: Михайло Садловський, Роман Остапчук (всі – Івано-Франківськ)


Після гри пройшла урочиста церемонія нагородження. Заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Василь Луцький вручив ветеранам збірної Коломийського району – диплом і "срібні" медалі. А переможцям – Кубок, диплом і медалі "золотого" ґатунку.

Нагадаємо, що матч за 3-є місце між збірними командами Калуського району і м. Калуша відбудеться 14 жовтня в м. Калуш на стадіоні "Хімік".

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу