Новини :: Турніри

|

Івано-Франківська "Ніка-05" – переможець турніру "Галицька зима-2017" серед юнаків 2008 р.н.

Івано-Франківська Ніка-05 – переможець турніру Галицька зима-2017 серед юнаків 2008 р.н.

Юнаки івано-франківського ДЮФК "Ніка-05" протягом трьох днів з 30 січня по 2 лютого змагались на турнірі "Галицька зима-2017" у м. Львові. Участь у змаганнях взяли 40 дитячих команд 2008 року народження з України та Польщі, які були розбиті на 8 груп по 5 команд в кожній. Переможці груп потрапляли у фінальний раунд плей-офф.

Стартували у змаганнях івано-франківці з впевнених перемог над львівськими "Карпатами-2" (7:1) та київською "Нікою" (5:2). Другий ігровий день "Ніка-05" розпочала з перемоги над винниківським "Рухом" (4:0). Згодом, обігравши однолітків з ФК "Вишневе" (9:0), наша команда посіла перше місце у групі і разом з ним отримала шанс поборотись за медалі "Галицької зими" у фінальному етапі.

Не менш насиченим і видовищним виявився третій ігровий день, коли команди грали на виліт за кубковою системою. Обігравши спочатку в чвертьфіналі футболістів ДЮСШ Жидачів (5:2), а згодом здолавши у півфіналі юнаків чернівецької "Буковини" (5:3), "червоно-білі" крокували до фіналу, де на них вже очікували господарі змагань – ФК "Львів".

У напруженому, бойовому фінальному поєдинку вихованці Олександра Єжова та Михайла Данчука здолали суперника з рахунком 5:2. Отже, головний трофей "Галицької зими-2017" серед юнаків 2008 року народження вирушає до столиці Прикарпаття. Кращим гравцем турніру було визнано гравця "Ніки-05" Мирослава Романюка.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу