Новини :: Турніри

|

Щоденник "Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017": день другий

Щоденник Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017: день другий

Вже після двох турів у трьох з восьми регіональних зон турніру визначилися лідери. Здобувши по дві перемоги на старті, в кроці від завоювання путівок в плей-офф знаходяться донецький "Шахтар", харківський "УФК-Олімпік" і "Скала" зі Стрия.

У групі, що грає свої матчі в Щасливому, лідерство після другого туру захопив донецький "Шахтар". Другий матч поспіль він виграв з рахунком 1:0, цього разу, обігравши ДЮСШ-15. Свої виступи в даній групі почав і київський "Локомотив", який пропускав перший ігровий день (в цій групі бере участь п'ять команд). Залізничники розписали бойову нічию з ДЮСШ-15-2002 - 2:2.

У групі СТРИЙ в боротьбу вступили львівські "Карпати", сьогодні вони провели свою першу зустріч і впевнено розібралися з івано-франківською "Нікою" – 5:0. "Скала" в свою чергу сьогодні обіграла СДЮСШОР (Ужгород) – 2:1, і саме господарі на даний момент лідирують у цій групі.

Інтрига зберігається в харківському квартеті. Після переконливої перемоги над "Кременем" в першому турі (6:0), у другому "Металіст" програв в дуелі з "Ворсклою" – 0:3. "УФК-Олімпік" в свою чергу після перемоги над тими ж полтавчанами в першій грі (3:1), у другому турі розібрався з "Кременем" – 4:0, і впевнено йде в лідерах цієї четвірки.

ГРУПА СТРИЙ


"Скала" (Стрий) – СДЮСШОР (Ужгород) - 2:1

4 лютого. Довгий. Арена-Довге. 100 глядачів.

Арбітр: Іван Родич (Львів).

"Скала": Щербан, Цвик, Лазарчук, Мороз, Теліховскій, Брода, Гавронский, Лесішін, Козловський (Зьола, 10), Фенюк, Тригуба (Калька, 35).

СДЮСШОР: Калай, Сердюк (Мадяр, 36), Бойкул, Ковтонюк, Зуб, Олень, Лабьяк, Цибик (Ференцик, 68), Зізіч, Маркович (Рацин, 45), Яковлєв.

Голи: Фенюк (15), Калька (41) - Зізіч (33).

Попереджений: Калька (46).


"Карпати" (Львів) – "Ніка" (Івано-Франківськ0) - 5:0

4 лютого. Довгий. Арена-Довге. 120 глядачів.

Арбітр: Борис Гребінь.

"Карпати": Гарана, Григоращук, Славецкій, Попович, Береза, Шута, Дмуховський (Іванюк, 35), Кіш, Павлусь, Гірний, Кудь (Помірчий, 35).

"Ніка": Лящун, Гавриляк, Артем Кленце, Журавський, Артур Кленце, Василів, Соколенко, Гуменяк, Павлюк, Ходак, Урбанський.

Голи: Гірний (9, 13, 30), Дмуховський (28), Іванюк (43).

Попереджені: немає.

За матеріалами прес-служби ДЮФЛ України