Новини :: Турніри

|

Щоденник "Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017": день третій

Щоденник Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017: день третій

Третій і заключний тур групового етапу "Зимового Кубка України-2017" (футболісти 2001 року народження) в маріупольській групі підсумував невдалий виступ місцевих команд. Ні "Азовсталь", ні "Іллічівець" не зуміли пробитися в наступний раунд змагань. Першим фінішував запорізький "Металург", другим донецький "Шахтар".

"Азовсталь" за весь груповий етап не набрала жодного очка, поступившись в останній грі "Металургу" – 1:4, який і посів перше місце. А ось за другу сходинку і путівку в плей-офф (з кожної групи до фінальної частини виходять по дві кращі команди) воювали в очній дуелі "Шахтар" і "Іллічівець". Маріупольському колективу вистачало і нічиєї для проходу далі, але "гірники" були проти, і виграли – 2:0, посівши друге місце, а "Іллічівець" опустивши на третю сходинку.

"Скала" в своїй групі взяла третю перемогу в трьох матчах, обігравши цього разу івано-франківське "Прикарпаття" (5:1), і з дев'ятьма очками очолює групу. Намагаються не відставати "Карпати", які відвантажили п'ять м'ячів ужгородській СДЮСШОР, і набрали шість очей. Правда, у львів'ян на одну гру менше в порівнянні зі "Скалою". Івано-Франківські "Ніка" і "Прикарпаття" у графі очки мають поки що нулі.

Закінчив свої виступи і харківський квартет. Перше місце і вихід в наступний етап заробив "УФК-Олімпік", для цього в останньому турі йому вистачило і нічиєї з "Металістом" – 2:2. Останнього, у свою чергу, ця мирова не влаштовувала: її не вистачило, щоб продовжити боротьбу в турнірі. Набравши чотири очки, академісти Ігоря Кутєпова закінчили свої виступи третіми. А ось другу прохідну сходинку посіла полтавська "Ворскла", яка набрала шість балів, обігравши в останньому турі "Кремінь" – 1:0. Кременчуцька команда, до слова, стала абсолютним аутсайдером: жодного очка, різниця забитих і пропущених 0-10.

ГРУПА СТРИЙ


СДЮСШОР (Ужгород) – "Карпати" (Львів) - 0:5

5 лютого. Довгий. Стадіон Арена-Довге. 50 глядачів.

Арбітр: Ярослав Леськів (Львівська область).

СДЮСШОР: Чутора, Зуб, Бойкул, Ковтонюк (Козуб, 50), Мадяр, Лабьяк, Олень (Скляр, 47) Цибик (Ференцик, 40), Зізіч (Калай, 40), Маркович, Яковлєв (Асоулюк, 46).

"Карпати": Гарана, Григоращук, Славецкій, Попович (Н. Кіш, 40), Береза (Крижанівський, 46), Шута, Дмуховський (Помірчий, 46), В. Кіш (Болюк, 41), Павлусь (Затхей, 40), Гірний , Кудь (Вовк, 46).

Голи: Кіш (6), Береза (20, пенальті, 41), Гірний (29), Славецкій (67).

Попереджені: Зуб (40) - Крижанівський (62).


"Прикарпаття" (Івано-Франківськ) – "Скала" (Стрий) - 1:5

5 лютого. Довгий. Стадіон Арена-Довге. 100 глядачів.

Арбітр: Олег Фезьків (Львів).

"Прикарпаття": Сердюк, Лесів, Гутник, Приймак (Тарантюн, 15), Федорович, Отспачук, Староселіц, Дюг, Радульська, Грушецький (Гаврилюк, 50), Хома (Тофан, 45).

"Скала": Щербан, Цвик, Мороз, Лазарчук (Соловей, 53), Теліховскій, Брода (Зьола, 44), Гавронский, Козловський, Фенюк, Тригуба.

Голи: Унгурян (64) - Тригуба (26), Фенюк (33), Лесішін (41, 73), Яворський (71).

Попереджений: Брода (24).

За матеріалами прес-служби ДЮФЛ України