Новини :: Турніри

|

Щоденник "Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017": день четвертий

Щоденник Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017: день четвертий

У кількох регіональних зонах "Зимового Кубка України-2017" (футболісти 2001 року народження) вже завершилися групові етапи. Тому в наступні дні великої кількості поєдинків не очікується. 6 лютого, наприклад, відбулися матчі тільки в трьох групах. Про них – у підсумках четвертого ігрового дня змагань.

У львівській групі утворилося тривладдя, "BRW-BIK" та "УФК-Карпати" виграли в третьому турі і наздогнали "Львів", у якого сьогодні був вихідний. Тепер у трьох команд по шість очок, правда, на відміну від колективу з Володимир-Волинського, у "УФК-Карпати" і "Львова" на гру менше, їм ще належить з'ясувати стосунки між собою. Але вже ясно, що саме це тріо учасників розіграє дві путівки в плей-офф.

У стрийській групі всіх змітають зі свого шляху "Карпати", в третьому турі вони переграли "Прикарпаття" (6:0), і тепер мають дев'ять очок і різницю м'ячів 16:0. Стільки ж балів і у "Скали", яка цей тур пропускала. Втім, разом з "Карпатами" вони можуть спокійно прогуляти і заключний ігровий день – дві заповітних перепустки в наступний раунд у них вже в кишені. Сьогодні в очній суперечці вони просто розіграють, хто з якої позиції потрапить у плей-офф. Перше своє очко в цій групі набрала івано-франківська "Ніка", яка зіграла внічию з ужгородським СДЮСШОР – 0:0.

У київській групі відбувся другий тур. Після перемоги в першому турі "ОК ім.І.Піддубного" не зумів переграти збірну Києва (0:0), яка розписала другу мирову поспіль (в першому матчі також була нічия, з "Динамо").

Група СТРИЙ


"Карпати" (Львів) – "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - 6:0

6 лютого. Довгий. Стадіон Арена-Довге. 50 глядачів.

Арбітр: Ярослав Леськів (Львівська область)

"Карпати": Чекалов, Григоращук, Славецкій, Попович (Сидор, 19), Береза, Шута (Крижанівський, 29), Дмуховський (Н. Кіш, 40), В. Кіш, Павлусь, Гірний (Іванюк, 31), Кудь (Затхей, 33).

"Прикарпаття": Сердюк, Гутник, Хома, Федорович, Приймак (Тарантюн, 45), Старосемец, Остапчук, Дюг, Радульська, Унгурян (Гаврилюк, 45), Грушецький.

Голи: Кудь (6, 32), Гірний (10 20), Славецкій (29), Затхей (44).


"Ніка" (Івано-Франківськ) – СДЮСШОР (Ужгород) - 0:0

6 лютого. Довгий. Стадіон Арена-Довге. 50 глядачів.

Арбітр: Ярослав Леськів (Львівська область).

СДЮСШОР: Калай, Мадяр, Бойкул, Сердюк, Ковтонюк, Олень, Лабьяк (Іваниш, 44), Ференцик, Зізіч, Рацин (Маркович, 41), Яковлєв.

"Ніка": Стельмащук, Гавриляк, Журавський, Артур Кленце, Артем Кленце, Василів, Соколенко (Калин, 13), Павлюк, Гуменяк (Климбус, 48), Ходак (Куш, 69), Урбанський.

Попереджені: Василів (24), Калин (27).


Поточне положення команд: 1. "Карпати" - 9 очок (3 гри) 2. "Скала" - 9 (3). 3. СДЮСШОР - 4 (4). 4. "Ніка" - 1 (3). 5. "Прикарпаття" - 0 (3).

За матеріалами прес-служби ДЮФЛ України