Новини :: ДЮФЛ

|

В Івано-Франківську відбудеться турнір з футболу "Весняний Кубок ДЮФЛІФО"

В Івано-Франківську відбудеться турнір з футболу Весняний Кубок ДЮФЛІФО

30-31 березня в Івано-Франківську відбудеться турнір з футболу офіційного партнера обласної ДЮФЛ Державного підприємства "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" – "Весняний Кубок ДЮФЛІФО".

Турнір проводиться серед дитячо-юнацьких клубів (команд) Івано-Франківської області вікової категорії U-15 (юнаки 2002 року народження) учасників змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги України: СДЮСШОР "Прикарпаття" Івано-Франківськ, ДЮФК "Ніка-05" Івано-Франківськ, ФК "Калуш", футбольна команда "Ураган-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ, з метою підготовки до весняної частини змагань ДЮФЛУ сезону 2016-2017 років. Ігри проходитимуть на стадіоні с. Угринів (нижнє футбольне поле).

Турнір складатиметься з півфінальної і фінальної частин. У півфінальних іграх суперники визначались жеребкуванням. Учасники турніру були сіяні – представники вищої ліги ДЮФЛУ в одній корзині, представники першої ліги ДЮФЛУ в другій корзині. Переможці півфінальних ігор зустрінуться у фіналі в матчі за 1-2 місця. Команди, які зазнають поразки в півфінальних іграх, зустрінуться в матчі за 3-4 місця.

Тривалість матчів – 70 хвилин (2 тайми по 35 хвилин, перерва – 11 хвилин). У випадку нічийного результату в основний час в півфінальних іграх, в матчах за 1-2 та 3-4 місця, для виявлення переможця призначатиметься серія 11-метрових ударів.

Пропонуємо вашій увазі результати жеребкування і календар турніру "Весняний Кубок ДЮФЛІФО" 2017 року:

1/2 фіналу, 30 березня (четвер)

12:00 СДЮСШОР "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) – ФК "Калуш"

13:30 ДЮФК "Ніка-05" (Івано-Франківськ) – Футбольна команда "Ураган-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ)

Матч за 3-є місце, 31 березня (п'ятниця), 12:00

Фінал, 31 березня (п'ятниця), 13:30

Урочиста церемонія закриття турніру, 31 березня (п'ятниця), 15:00

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу